28 / 03 / 2024

Çukurova Balkon projesinin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Balkon projesinin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Kent Yapı'nın "Balkon Hayatın Keyfidir" temasıyla Mayıs ayı sonunda lansmanını yaptığı yeni projesi Çukurova Balkon'un yüzde 35'i satıldı.



Çukurova Kent Yapı'nın "Balkon Hayatın Keyfidir" temasıyla Mayıs ayı sonunda lansmanını yaptığı yeni projesi Çukurova Balkon'un yüzde 35'i satıldı. Kartal'da konumlanan deniz, adalar, orman manzaralı ve tüm daireleri "Balkonlu butik projede lansman dönemine özel kampanya devam ediyor. Dairelerin iç mimarisinden metrekare dağılımına, dekorasyondan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş bir proje olan Çukurova Balkon'dan peşinat ödemeden konut sahibi olmak mümkün. 


Geniş balkon, teras ve bahçe kullanım alanları ile dikkat çeken Çukurova Kent Yapı'nın yeni projesi Çukurova Balkon'un satışları, Mayıs sonu yapılan lansmanın ardından kısa sürede yüzde 35'e ulaştı. Kartal Adliye Sarayı'na 1.5 kilometre Kartal Metrosu'na 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon'da. lansman dönemine özel sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme kampanyasına ek olarak vade farksız kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. 


Cazip Ödeme Seçenekleri Peşinat ödemeden konut sahibi olmayı mümkün kılan Çukurova Balkon'da yüzde 1 'lik peşinat Çukurova Kent Yapı tarafından karşılanıyor. Proje bedelinin yüzde 17'sinin vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17'sinin ise yine vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebildiği Çukurova Balkon'da. 


Proje bedelinin yüzde 65'i oranındaki banka kredisi tercihe göre hemen ya da bir yı I sonra başlanabiliyor. Projede 1+11er 240 bin TL'den. 2+11er 392 bin TL'den. 3+1'ler 568 bin TL'den. 4+1 'ler ise 775 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı iki bloktan oluşan Çukurova Balkon'da, 1+1 'den 4+1 'e kadar toplam 245 konut ve çok çeşitli sosyal yaşam alanları mevcut. Tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkonun bulunduğu projede, bazı dairelerde 2 ya da 3 balkon, bazılarında ise 30 metrekareye kadar teras ya da 20 metrekareye kadar bahçe kullanım alanı yer alıyor. 


Projede en küçük balkon ise 3 metrekare. Private Home hizmeti Büyüklükleri 65 ila 273 metrekare arasında değişen tüm dairelerin iç mimarisinin birbirinden farklı şekilde kurgulandığı Çukurova Balkon'da, aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımı değişiyor. Tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde bulunuyor. Ayrıca Çukurova Kent Yapı'nın "Private Home" hizmeti ile mutfak dolap kapakları, banyo seramikleri, zemin parke renkleri gibi farklı alanlarda sunulan seçeneklerle kişiye özel dekorasyon alternatifleri de oluşturuluyor. 


Geniş sosyal olanaklar Yüzde 85'i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon'da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projenin sosyal alanları içinde; açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha. barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi,sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor. 


Tünaydın


Geri Dön