29 / 03 / 2024

Çukurova Balkon Projesi

Çukurova Balkon Projesi

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Balkon'da annelere 5 bin TL mobilya çeki!

Hemen teslim avantajının sunulduğu Çukurova Balkon, Anneler Günü’nde satış ofisini ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alacak annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki fırsatı sunuyor. 

Çukuova Balkon Evleri fiyatları 2017!

Çukuova Balkon Evleri fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyor...

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları!

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan projede yüzde 12 indirim sağlanıyor...

Çukurova Balkon güncel ev fiyatları!

Çukurova Balkon güncel ev fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Balkon Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edildi...

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

Çukurova Gayrimenkul'ün Çukurova Balkon projesinde teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 240 adet daireden oluşan projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Çukurova Balkon'da ödemeler 1 yıl sonra!

Çukurova Balkon’da, Ramazan Bayramı kampanyası kapsamında yüzde 1’lik peşinat hiç ödenmeden bedelin yüzde 17’si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17’si ise vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor.

Çukurova Balkon'da kampanya bayramda da devam ediyor!

Çukurova Balkon'da kampanyalı fiyatlar ve ödeme seçenekleri Ramazan Bayramı’nda da sürüyor. Geniş balkonları ile dikkat çeken proje 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası!

Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı Çukurova Balkon’un lansmana özel kampanyası Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor. Projeden, peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Balkon'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Kartal Metrosu'na 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon'da, lansman dönemine özel sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme kampanyasına ek olarak vade farksız kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor.

Çukurova Balkon projesinin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Kent Yapı'nın "Balkon Hayatın Keyfidir" temasıyla Mayıs ayı sonunda lansmanını yaptığı yeni projesi Çukurova Balkon'un yüzde 35'i satıldı.

Çukurova Balkon'un satışları yüzde 35'e ulaştı!

Çukurova Kent Yapı'nın "Balkon Hayatın Keyfidir" temasıyla hayata geçirdiği Çukurova Balkon'un satışları, mayıs sonu yapılan lansmanın ardından kısa sürede yüzde 35'e ulaştı.

Çukurova Kent Yapı'dan Kartal'a balkon konseptli proje!

Çukurova Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. "Balkon" konseptinde kurgulanan projede fiyatlar 240 bin ila 775 bin TL arasında değişiyor.

Çukurova Balkon projesi 90 milyonluk yatırımla İstanbul'da!

Son Grup'un gayrimenkul şirketi Çukurova Kent Yapı, yine İstanbul’da yeni bir projeye imza atıyor. Çukurova Kent Yapı, Adana’daki projelerinin ardından rotasını İstanbul’a çevirdi.

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı için yer teslimi yapıldı!

Adana ile Mersin'in en önemli projelerinden biri olan Çukurova Havalimanı projesi için yer teslimi yapıldı. 

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...

Çukurova Balkon'a ister hemen taşın ister kiraya ver!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon ile konut sahibi olmak isteyenleri iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim, dolayısıyla hemen oturulabilecek ya da kiraya verilebilecek ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Kartal Çukurova Balkon’dan 78 farklı daire alternatifi!

Çukurova Kartal projesinde yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 ay 0.98 faizle her zevke ve ihtiyaca uygun hemen teslim kira garantili daireler...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı!

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal bölgesinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri dizayn edildi.

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Çukurova Balkon ödeme planı!

Çukurova Balkon ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasını taşıyan projede bayrama özel kampanyayla sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunuyor.

Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon'da bayrama özel yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Çukurova Balkon Projesi Haberi

Çukurova Balkon Projesi

Her zevke ve ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire seçeneğinin yer aldığı oturum için ideal bir proje olan Çukurova Balkon, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla da projeden konut satın alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı bularak cazip bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, günümüzde artık ev sahibi olmak veya yatırım yapmak isteyenlerin markalı konut projelerine daha çok ilgi gösterdiğini dile getirdi. Deprem ülkesi Türkiye’de insanların ancak dayanıklı, uzun ömürlü ve nitelikli projelerde huzur içinde yaşayabileceklerini söyleyen Tamer Son, ‘’Tüketicilerin sermaye yapısı güçlü, mühendislik ve mimarlık hizmetlerine gereken önemi veren, projelerini zamanında teslim eden ve taahhüt ettiği tüm özellikleri eksiksiz bir şekilde hayata geçiren inşaat firmalarını tercih...