26 / 04 / 2024

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.



Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Hem ev almak isteyenler için hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven veren kampanyada iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim evler kaçırılmayacak fiyatlar, 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Ev Sahibi Olmanın Tam Zamanı!

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da yaşamın başladığı Çukurova Balkon projesinde kısa süre için geçerli olan özel kampanya kapsamında 72 bin TL peşinat ve aylık 3.482 TL taksitle daire alınabiliyor. 

Faizler %40 düştü!

Çukurova Balkon projesinden yeni kampanya kapsamında ev almak isteyenlere yüzde 0,99 vade oranı ve 180 aya kadar varan sabit taksitle kredi kullanma imkanı sunuluyor.

Kiracısı hazır daireler

Çukurova Balkon projesi yatırım amaçlı konut almak isteyenlere de büyük fırsat sunuyor. Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla kiracı arama derdine son veriyor. Projede kiracısı hazır dairelerde dev kampanya ile satışa sunuluyor. 

Metro durağına 5 dk.

Geniş balkon, teras ve bahçe kullanım alanları ile dikkat çeken Çukurova Balkon, dairelerin iç mimarisinden metrekare dağılımına, dekorasyondan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje özelliğini taşıyor. Adalar, deniz ve orman manzarasına hakim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, Kartal metroya yürüme mesafesinde olan proje, Maltepe Park AVM, Piazza AVM, Anatolium AVM ve İKEA gibi çeşitli alışveriş merkezlerinin tam ortasında, aynı zamanda Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Adliyesi, Kartal deniz otobüsü ve Sabiha Gökçen Havalimanı gibi önemli merkezlere yakın mesafede yer alıyor. 

Geniş balkon alanları

Malzeme kalitesinden yapım faaliyetine kadar bina üretim sürecinin her aşamasında titizlikle yol alan Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon’u en son Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak konvansiyonel sistem ile inşa etti. Çukurova Balkon'da dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre 2 ya da 3 balkon, bazı 2+1 ve 3+1 dairelerde ise 30 metreye kadar teras bulunuyor. Bahçe katlarında 20 metrekare bahçe kullanım alanı ve bahçe çıkışları da mevcut.

Projede yer alan sosyal alanlar arasında şunlar bulunuyor; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark.

Neden Kartal?

İstanbul’un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi Kartal, Anadolu Yakası’nın Maslak’ı, Levent’i olma yolunda ilerleyerek yeni bir cazibe merkezine dönüştü. Sabiha Gökçen Havalimanı, Osmangazi Köprüsü gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile dikkat çeken Kartal; E-5 ve TEM bağlantı güzergahları, deniz otobüsü, hızlı feribot,  Marmaray  ve metro gibi ulaşım merkezlerinin tam merkezinde olması nedeniyle hem yaşamak hem de yatırım yapmak için oldukça avantajlı bir bölge haline geldi. Alışveriş ve yaşam merkezleri, hastaneler, üniversite ve okullar açısından zengin bir ilçe olan Kartal, hayatın merkezinde konumlanıyor olmasına rağmen uzun sahil şeridi, adalara ve Aydos Ormanı’na yakınlık gibi özellikleriyle aynı zamanda doğayla iç içe bir yaşama imkan tanıyor. Uzmanlar önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivmeyle değerlenmesi beklenen Kartal’dan yatırım amaçlı konut alanların dairelerini çok hızlı bir şekilde kiraya verebildiklerini ya da istedikleri zaman değerinde ve çok kısa sürede rahatlıkla satabildiklerini açıklıyor. Bölgenin özelliklerine kıyasla şu an itibariyle oldukça uygun olan konut fiyatlarının gelecek dönemde artması bekleniyor.

Tel: 444 8 259
Web: http://cukurovabalkon.com/
 


projeye sor



Geri Dön