18 / 04 / 2024

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 



Çukurova Balkon'da başlayan kampanya ile yüzde 5 peşinatla hemen teslim konut fırsatı sunuluyor. 31 Mart’a kadar devam edecek kampanya kapsamında; peşinatın kalan yüzde 15’lik kısmı bir yıl sonra, daire tutarının yüzde 80’i ise 120 ay vadeli banka kredisi ile ödenebiliyor.

Kira öder gibi ev sahibi yapacak olan  bu kampanya ile 17.500 TL peşinat, bir yıl sonra 52.500 TL ve 120 ayda aylık 4.300 TL taksit ödeyerek konut sahibi olabilmek mümkün. 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konutun yer aldığı Çukurova Balkon’da, daireler 65 ila 273 metrekare arasında değişiyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Proje lokasyon olarak; Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede inşa ediliyor. 

Çukurova Balkon'da yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark gibi ortak alanlar bulunuyor.

Web: http://www.cukurovabalkon.com/

 


Geri Dön