18 / 04 / 2024

Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon'da bayrama özel yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..



SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon'da bayrama özel kampanya sunuluyor. Projede Yüzde 5 peşinatla ister deniz ve adalar, ister orman manzaralı hemen teslim dairelere sahip olunabiliyor.

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon projesinde bayrama özel kampanya hazırladı. Kurban Bayramı boyunca devam edecek kampanya kapsamında; sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek, daire tutarının yüzde 15’ini bir yıl sonra vade farksız ödeme fırsatıyla ve yüzde 80 banka kredisi kullanarak Çukurova Balkonlu olmak mümkün olacak.

Çukurova Balkon da Kurban Bayramı na özel kampanya!

Her zevke ve ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipiyle dikkat çeken Çukurova Balkon, hem oturum hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı sunuyor. 

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da başlattığı ve Kurban Bayramı boyunca devam edecek kampanyayla bayram havası estiriyor. Kampanya kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim daire sahibi olunabiliyor. Üstelik konut tutarının yüzde 15’ini bir yıl sonra vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Kalan yüzde 80’lik tutar ise banka kredisiyle taksitlendirilebiliyor.

Her ihtiyaca uygun daire alternatifi

78 farklı daire tipine sahip Çukurova Balkon, ister deniz ve adalar ister orman manzaralı daireleriyle şehrin merkezinde doğayla iç içe yaşam vadediyor. Projede, aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımı değişiyor. Tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde planlanırken, tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon bulunuyor. Bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre iki ya da üç balkon, bazı dairelerde ise 30 metreye kadar teras bulunan Çukurova Balkon’da, 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire bulunuyor.

Kira garantili daireler

Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla projeden konut alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı buluyor. Böylelikle yatırım amaçlı konut alanlar kiracı bulmak için hiç uğraşmadan hızlı bir şekilde kazanç elde etmeye başlıyor.

 

www.cukurovabalkon.com
 


projeye sor



Geri Dön