25 / 04 / 2024

Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

Çukurova Gayrimenkul'ün Çukurova Balkon projesinde teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 240 adet daireden oluşan projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.



İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Çukurova Balkon'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor. Satışları devam eden projenin Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. İşte projenin detayları...


1- Projenin adı: Çukurova Balkon

2- Projenin lokasyonu: Soğanlık, Kartal, İstanbul

3- Yapan şirket: Çukurova Gayrimenkul

4- Satış pazarlama sorumlusu: Nuray Yıldız

5- İnşaata başlama tarihi: Mayıs 2015 

6- Teslim tarihleri: Haziran 2017

7- Tüm inşaatı bitirme tarihi: Haziran 2017

8- Toplam arsa alanı: 8.000 m²

9- Toplam inşaat alanı: 44.889 m²

10- Satılabilir inşaat alanı: 26.000m²

11- Yeşil alan: Yüzde 85

12- Blok sayısı: 2 blok

13- Blokların kat yüksekliği: 18 ve 19 katlı 2 blok

14- Blokların taban oturumu: 806 m²

15- Projenin manzarası: Deniz, adalar, orman

16- Engelliler için neler düşünüldü?

Blok site girişleri ve site peyzaj alanlarında engelli rampaları planlandı.

17- Toplam konut sayısı: 245 konut

18- Konut tipleri ve adetleri: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1.

19- Konutların net ve brüt metrekareleri: Brüt olarak 1+1’ler 60-80 m², 2+1’ler 105-150 m² 3+1’ler 148-187 m², 4+1’ler 204-271 m² aralığında. Net metrekareler 40m² ile 127m² arasında. 

20- Konutların tavan yüksekliği: 2.90 metre.

21- Konutlarda klima ya da beyaz eşya var mı?

Klima, ankastre fırın, ocak ve davlumbaz, antre dolabı dahil.

22- Projede aidatlar ne kadar?

Aidatlar henüz belirlenmedi. Ancak projenin tüm detayları aidatı en makul seviyede tutabilecek şekilde kurgulandı. 

23- Konutların en düşük ve en yüksek metrekare satış fiyatı: En düşük metrekare satış fiyatı 3.800 TL.

24- Konut tiplerinin minimum ve maksimum fiyatları: 1+1'ler 240 bin TL’den, 2+1'ler 392 bin TL’den, 3+1'ler 568 bin TL’den, 4+1’ler ise 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

25- Banka kredili ödeme planı: (Minimum peşinat miktarı, 120 ay vadede faiz oranı, anlaşmalı bankaların isimleri…) Daire bedelinin yüzde 75’ine kadar kredi kullanılabiliyor. Akbank, İş Bankası, Türkiye Finans, TEB ve ING bankalarıyla anlaşmalıyız. 

26- Firma bünyesinde ödeme planı: (Minimum peşinat, maksimum vade ve vade farkı…) Çukurova Balkon’da, yüzde 1’lik peşinatı Çukurova Gayrimenkul karşılıyor. Proje bedelinin yüzde 17’si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17’si ise yine vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor. Proje bedelinin yüzde 65’i oranındaki banka kredisi ise tercihe göre hemen ya da bir yıl sonra başlatılabiliyor. Ayrıca vade farksız olarak kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. 

27- Toplam dükkan ya da mağaza sayısı: Projede dükkan ya da mağaza bulunmamaktadır.

28- Toplam ofis sayısı: Projede ofis bulunmamaktadır. 

29- Projenin toplam ticari alanı: Projede sadece 1 adet ticari alan bulunmaktadır ve firmaya yönetim ofisi olarak ayrılmıştır. 

30- Projenin mimarı: Dome Mimarlık

31- Projenin avantajları: Ön tarafı Marmara Denizi ve Adalar, arka tarafı ise orman manzaralı olan Çukurova Balkon’da tüm daireler balkonlu. Bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre 2 ya da 3 balkon, bazı 2+1 ve 3+1 dairelerde ise 30 metreye kadar teras bulunuyor. Bahçe katlarında 20 metrekare bahçe kullanım alanı ve bahçe çıkışları da mevcut. Kartal Adliye Sarayı’na 1,5 kilometre ve Kartal metrosuna 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde kolay ulaşım imkanı sağladığı gibi aynı zamanda şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzak, ormanın yanı başında oksijen deposu gibi bir bölgede eşsiz manzara sunuyor. Her cephesinde bölgenin ayrı bir güzel manzarasına açılan Çukurova Balkon, geniş balkon ve teraslarıyla havadar ve ferah bir yaşamın kapılarını açıyor. Çukurova Balkon’da büyüklükleri 65 metrekare ile 273 metrekare arasında değişen daire seçenekleri mevcut ve tüm dairelerin iç mimarisi birbirinden farklı. Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımının değiştiği Çukurova Balkon’da, tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde. Örneğin, projede yer alan 5 adet 4+1 dairenin hepsinde salon, mutfak, yatak odası ve çocuk odalarının büyükleri birbirinden farklı. Çukurova Balkon, daire içi büyüklüklerinde sunduğu alternatiflere ek olarak dekorasyonda da kişilerin tercihlerine göre yaşam alanlarını dizayn etmelerine imkan tanıyan butik bir proje. Daire sakinlerine sadece bir ev değil bir yaşam biçimi sunmak ve onların mutluluklarına katkı sağlamak misyonuyla hareket eden Çukurova Gayrimenkul, kişilere evlerini özgürce dekore etme zevkini yaşatıyor. Firma, “Private Home” hizmeti ile kişiye özel dekorasyon alternatiflerine imkan tanıyor, mutfak dolap kapakları, banyo seramikleri, zemin parke renkleri gibi farklı alanlarda sunduğu seçeneklerle konut sahiplerinin tarzını evlerinde de yansıtmalarını sağlıyor. Bu sayede Çukurova Balkon’da hiçbir ek maliyet ödemeden kişiye özel dokunuşlar oluşturmak mümkün… 

32- Sosyal alanlar: Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Çukurova Balkon’un sosyal alanları içinde; açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor. Tüm bina sakinleri tarafından çok amaçlı kullanılabilen hobi odalarında masa tenisi oynamak ya da doğum günü gibi özel günleri kutlamak mümkün. Zemin katta bulunan depo alanları ise ardiye olarak kullanabiliyor.

33- Otopark kapasitesi: Zemin kattaki kapalı otoparklarda 1+1 ve 2+1 daireler için birer, 3+1 ve 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Otoparktan dairelere geçiş yapmak da mümkün. 273 adet araçlık park alanı mevcut. 

34- Projedeki güvenlik teknikleri: Daire içlerinde ve diğer ortak alanlarda yangın springleri, duman dedektörleri ve yangın algılayıcılar mevcut. Katlarda yangın dolapları ve yangın merpenlerinde basınçlandırılma ve yangın asansörü bulunuyor.

35- İnşaat yapım tekniği: Betonarme

36- Deprem güvenliği: Binanın statik hesabı zemin etüdü raporlarına göre yapılmıştır. 

37- Projeye en yakın okullar ve mesafeleri: Kartal Anadolu Lisesi, Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Bedri Rahmi 

Eyüboğlu İlkokul gibi 70’in üzerinden devlet okulu yer alıyor. Ayrıca İstek Özel Uluğbey Okulları, Özel Ahmet Şimşek Okulları, Özel Fen Bilimleri Okulları, Özel Kartal Doğa Okulları, Özel Kıraç Okulları gibi çok sayıda özel okul mevcut. 

38- Projeye en yakın hastaneler ve mesafeleri: Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi, Semiha Şakir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Türk Kızılayı Kartal Şubesi, Megapol Hastanesi, Avicenna Umut Hastanesi gibi pek çok devlet hastanesi ve özel hastane çok yakında yer alıyor. 

39- Projeye en yakın alışveriş merkezleri ve mesafeleri: Çukurova Balkon projesi Maltepe Park AVM’ye 2,5 km, Real’e 5km, 3. mağazasını Kartal’a açacak olan IKEA’ya ise 600 mt mesafede yer alıyor.

40- Projenin ana yollara ve toplu ulaşıma olan mesafesi: Lokasyonu itibariyle yükselişe geçen bir bölge olan Kartal’da konumlanan Çukurova Balkon, Kartal metrosuna 600 metre mesafede yer alıyor. Çevresindeki hastane, alışveriş merkezi,

okul gibi sosyal imkanlar ile her türlü ihtiyaca cevap verebiliyor. Araçla Bağdat Caddesi’ne yaklaşık 15, köprülere ortalama 20 dakika uzaklıkta olan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de çok yakın. Hem 

merkezde hem de şehrin gürültü ve trafiğinden uzak bir lokasyonda…

41- Projenin açık adresi: Yeni Soğanlık Mah. Pamukkale Sk. Kartal İstanbul 

42- Satış ofisinin açık adresi: Yeni Soğanlık Mah. Pamukkale Sk. Kartal İstanbul

43- Satış ofisinin telefon numarası: 444 8 259

44- Projenin web sitesi: www.cukurovabalkon.com


Geri Dön