26 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

Kartal Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

ÇUKUROVA Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. Çukurova Balkon, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşuyor.



Çukurova Balkon'da, 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 245 konut yer alıyor. Projeye adını veren balkonlar, tüm dairelerde bulunuyor. Bazı dairelerde 2 ya da 3 balkon, bazılarında 30 metrekareye kadar teras, bahçe katlarında ise 20 metrekare bahçe kullanım alanı yer alıyor. 


Kişiselleştirilmiş bir proje olan Çukurova Balkon'da aynı büyüklükteki daireler de dahil olmak üzere tüm dairelerin iç mimarisi ve metrekare dağılımı birbirinden farklı. Çukurova Kent Yapı, "Private Home" hizmeti ile kişiye özel dekorasyon alternatiflerine de imkan tanıyor. Çukurova Balkon'dan, lansman dönemine özel olarak peşinat ödemeden konut sahibi olmak mümkün. 



Peşinatsız satış 

Yüzde 1'lik peşinatın Çukurova Kent Yapı tarafından karşılandığı Çukurova Balkon'da, proje bedelinin yüzde 17'si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17'si ise yine vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor. Proje bedelinin yüzde 65'i oranındaki banka kredisi ise tercihe göre hemen ya da bir yü sonra başlatılabiliyor. Ayrıca projede vade farkı olmadan kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. Çukurova Balkon'da fiyatlar 240 bin TL'denbaşlıyor. Proje Haziran 2017'de teslim edilecek. 


Vatan


Geri Dön