27 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları!

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan projede yüzde 12 indirim sağlanıyor...



İstanbul Kartal'da Çukurova Balkon projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan proje SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. 
 

Çukurova Balkon projesi İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçiriliyor. Birinci etapta yaşamın başladığı Çukurova Balkon Kartal'da ikinci etap teslimleri Aralık ayında yapılacak.
 
19 ve 20 katlı iki blok olarak tasarlanan Çukurova Balkon Evleri toplamda 261 adet daireden meydana geliyor. Proje lokasyon olarak; İKEA’ya 600 metre, Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yer alıyor. 
 
Çukurova Balkon Kartal projesinde tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim ile ev sahibi olmak mümkün. 
 
Çukurova Balkon Kartal Evleri'nde yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark gibi çeşitli ortak alanlar  da bulunuyor. 
 
Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları!
 
1+1’ler 395 bin TL
2+1’ler 630 bin TL
3+1’ler 870 bin TL
4+1’ler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Tel: 444 8 259
Web: www.cukurovabalkon.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön