25 / 04 / 2024

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...



Çukurova Gayrimenkul tarafınfan İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon'da başlattığı özel kampanyası 31 Ekim'de son buluyor. Kısa süre için geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 10 yıla kadar 0.98 faiz oranıyla iskanı alınmış, hemen teslim konut sahibi olmak mümkün. Bu kampanya ile Çukurova Balkon’dan 42 bin TL peşinat ve 120 ayda aylık 3.150 TL taksitle daire alınabiliyor. 

Kira garantili daireler

Kartal Çukurova Balkon projesi yatırım amaçlı konut almak isteyenlere de fırsat sunuyor. Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla projeden konut alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor.

Proje konum olarak, Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, Anatolium AVM ve İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yer alıyor. 

Her ihtiyaca uygun daire alternatifi

Çukurova Balkon'da tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odalarının farklı büyüklüklerde planlandı. Projede 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor.

Projede yer alan sosyal alanlar arasında şunlar bulunuyor; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark.

Neden Kartal?

İstanbul’un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi Kartal, Anadolu Yakası’nın Maslak’ı, Levent’i olma yolunda ilerleyerek yeni bir cazibe merkezine dönüştü. Sabiha Gökçen Havalimanı, Osmangazi Köprüsü gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile dikkat çeken Kartal; E-5 ve TEM bağlantı güzergahları, deniz otobüsü, hızlı feribot,  Marmaray  ve metro gibi ulaşım merkezlerinin tam merkezinde olması nedeniyle hem yaşamak hem de yatırım yapmak için oldukça avantajlı bir bölge haline geldi. Alışveriş ve yaşam merkezleri, hastaneler, üniversite ve okullar açısından zengin bir ilçe olan Kartal, hayatın merkezinde konumlanıyor olmasına rağmen uzun sahil şeridi, adalara ve Aydos Ormanı’na yakınlık gibi özellikleriyle aynı zamanda doğayla iç içe bir yaşama imkan tanıyor. Uzmanlar önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivmeyle değerlenmesi beklenen Kartal’dan yatırım amaçlı konut alanların dairelerini çok hızlı bir şekilde kiraya verebildiklerini ya da istedikleri zaman değerinde ve çok kısa sürede rahatlıkla satabildiklerini açıklıyor. Bölgenin özelliklerine kıyasla şu an itibariyle oldukça uygun olan konut fiyatlarının gelecek dönemde artması bekleniyor. 

Web: http://www.cukurovabalkon.com/

 

Ekim sonuna kadar 0,98 faiz oranıyla ev alabileceğiniz 95 proje!
 


Geri Dön