27 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Rezidans fiyatları!

Çukurova Balkon Rezidans fiyatları!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Konutları 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Çukurova Balkon Rezidans fiyatları ne kadar?



İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen  Çukurova Balkon  Evleri 7 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede banka kredisiyle veya firma bünyesinde krediyle ödeme yapılabiliyor.


Çukurova Balkon Rezidans fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Soğanlık Çukurova Balkon'da yüzde 1 peşin ödeme yapılıyor, yüzde 17'lık kısım 1 yıl sonra, yüzde 17'lık kısım 2 yıl sonra, kalan bedel 1 yıl sonra veya hemen ödeniyor.


Fitness, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu ve sauna gibi ortak kullanım alanlarından oluşan Çukurova Balkon Residence 2 blok olarak yükseliyor. 


Çukurova Balkon Rezidans fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Kent Yapı imzası taşıyan proje Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında, Kentplus Residence'a yakın bir bölgede yer alıyor. 


Soğanlık Çukurova Balkon satış ofisi 

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön