29 / 03 / 2024

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 



Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP  Adana  Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. Çukurova Gayrimenkul Kartal’da yer alan “Çukurova Balkon” ve Adana’da proje ortaklarıyla geliştirdiği “TMT Park Life Suit” projelerini tanıtacak.

 

Fuar dönemi boyunca Çukurova Balkon’u “yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyasıyla, TMT Park Life Suit projesini ise 295 bin TL’den başlayan cazip fiyat avantajıyla sunacak olan Çukurova Gayrimenkul’un her iki projesi de hemen teslime hazır. Bu sayede kira ödemeye son vermek, depreme karşı güvenli ve konforlu yeni bir eve taşınmak ve yatırım amacıyla aldıkları daireyi hemen kiraya vererek hızlı kar elde etmek isteyenler için önemli bir fırsat oluşturuyor.

 

Her iki projesi de hemen teslime hazır olan Çukurova Gayrimenkul, fuar dönemi boyunca Çukurova Balkon’u “yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyasıyla, TMT Park Life Suit projesini ise 295 bin TL’den başlayan cazip fiyat avantajıyla sunuyor.

 

Yüzde 5 peşin, hemen taşın
Çukurova Balkon’da, “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek hemen teslim daire sahibi olunabiliyor. Konut tutarının yüzde 15’i için bir yıl sonra vade farksız ödeme imkanı tanınan projede, kalan yüzde 80’lik tutar için 120 ay banka kredisi kullanarak konut sahibi olmayı kolaylaştırmak mümkün. Bu kampanya ile örneğin 20 bin TL peşinat ve bir yıl sonra 60 bin TL ödeyerek 120 ayda aylık 4.500 TL taksitle Çukurova Balkon’dan konut alınabiliyor. Fuar dönemi boyunca geçerli olan kampanyada ikinci bir alternatif olarak yüzde 50 peşinat ödemek isteyenlere kalan yüzde 50’yi 36 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor. 

 

Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlanan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde ulaşım kolaylığı sağlıyor. 

 

Çukurova Gayrimenkul’un Adana’da proje ortakları ile birlikte hayata geçirdiği TMT Park Life Suit projesi Adana Seyhan’da ana bulvarların kesiştiği noktada şehrin tam kalbinde yer alıyor. 

 

13 katlı bir blok olarak yükselen projede; 120, 130 ve 155 metrekare arasında değişen 2+1 daire seçeneklerinden oluşan 74 konut ve 16 ticari alan bulunuyor. Proje; Şakirpaşa Havalimanı’na 10 dakika, Park Adana AVM’ye 5 dakika, metro ve hastaneye 2 dakika mesafedeki konumuyla avantaj sağlıyor.


Geri Dön