25 / 04 / 2024

Çukurova Tower'da iki alternatifli kampanya başlatıldı!

Çukurova Tower'da iki alternatifli kampanya başlatıldı!

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal' da projelendirilen Çukurova Tower' da iki alternatifli kampanya başlatıldı. Alternatiflerden ilki yüzde 25' lik peşinatın teslimde ödenmesine yönelik olarak sunuluyor...



Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da projelendirilen Çukurova Tower'da iki alternatifli kampanya başlatıldı. Alternatiflerden ilki yüzde 25'lik peşinatın teslimde ödenmesine yönelik olarak sunuluyor. Geri kalan yüzde 75'lik kısım içinse 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor. Bir diğer alternatifte ise peşinatın yüzde 5'i hemen, yüzde 30'u teslimde ödenip kalan yüzde 65'lik kısım için alınacak banka kredisi bir yıl ertelenebiliyor. 


Teslimlerin Ekim 2014'te başlayacağı projede stüdyo daireler 159 bin TL, 1+1'ler 245 bin TL, 2+1'ler 390 bin TL, 3+1'ler ise 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Eğlencesi bol Projede piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve vvellness merkezi yer alıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı buluşturuyor. 


Bugün Gazetesi 


Geri Dön