28 / 03 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'da kentin silüetini bozan bina hala yıkılmadı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'da kentin silüetini bozan bina hala yıkılmadı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da kentin siluetini bozan binanın yıkılmadığını öğrenince, "Bana günübirlik Ordu yaptıracaksınız" dedi...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bazı milletvekilleriyle bir toplantı düzenledi. Parti genel merkezinde düzenlenen ve 56 milletvekilinin katıldığı 3 saat 15 dakikalık istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcıları tek tek dinleyerek notlar aldı ve talimatlarda bulundu.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, renkli diyalogların da yaşandığı buluşmada Ordu sahil kenarına tamamlandığında 17 katlı olacak inşaat da konuşuldu. Kentin silüetini bozduğu gerekçesiyle belediyenin başvurusu üzerine geçen sene Temmuz ayında mahkeme kararıyla durdurulan bina için Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bina ne oldu? Daha yıkılmadı mı?” diye sordu. Erdoğan'ın, o binanın yıkılması konusunda talimat verdiği öğrenildi. 

Binanın yıkılmadığı cevabını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bana günübirlik Ordu yaptıracaksınız” şeklinde esprili bir dille konuştu.

Ordu'da şehrin silüetini bozan Belde Evler projesine, mahkeme devam dedi!

 


Geri Dön