24 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İskenderun'da bin 305 konut projesi yaptık!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İskenderun'da bin 305 konut projesi yaptık!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İskenderun'da bugüne kadar bin 305 konut projesini hayata geçirdiklerine söyleyen "2B Yasası" ile 2 bin 190 hak sahibinin tapularını teslim ettiklerini belirtti. 



Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İskenderun Anıt Alanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Hatay Havalimanı'nı, bütün bölünmüş yolları AK Parti'nin yaptığını hatırlatan Erdoğan, sadece eğitimde İskenderun'da 706 derslikli toplam 67 okul inşa ettiklerini, derslik başına düşen öğrenci sayısını  ilköğretimde 42'den 26'ya, ortaöğretimde ise 36'dan 22'ye düşürdüklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, gençlik merkezini ve spor salonunu gençlerin istifadesine sunduklarını belirten Erdoğan, sağlıkta İskenderun'a biri 250 yataklı devlet hastanesi olmak üzere, toplam 6 tesis kazandırdıklarını vurguladı.

İçme suyu sorununu çözdük"

İskenderun'da 5 bin 386 vatandaşımıza evde sağlık hizmeti verdiklerini bildiren Erdoğan, İskenderun'u doğal gazın rahatlığıyla tanıştırdıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçede bugüne kadar bin 305 konut projesini hayata geçirdiklerine işaret ederek, "2B Yasası" ile 2 bin 190 hak sahibinin tapularını teslim ettiklerini belirtti. 

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi'nin otoyol bağlantısının bu yıl tamamlanacağını bildiren Erdoğan, Toprakkale-İskenderun yolunun ise gelecek yıl biteceğini, İskenderun Pirinçlik Barajı'nı ilçeye kazandırdıklarını, barajın sulama şebekesinin inşaatı için çalışmaları başlattıklarını, inşa ettikleri isale hattı ve arıtma tesisiyle İskenderun'un içme suyu sorununu çözdüklerini  vurguladı.


Geri Dön