23 / 04 / 2024

Curcuna Otel, yazın coşkusunu kış mevsimine taşıyor!

Curcuna Otel, yazın coşkusunu kış mevsimine taşıyor!

Açıldığı günden beri Alaçatı’daki tatil anlayışını değiştiren, geçtiğimiz yazın en trendy oteli Curcuna Otel, yazın coşkusunu kış mevsimine taşıyor. Curcuna Otel, tematik partiler düzenlemeye devam ediyor...



 

 

Açıldığı günden beri Alaçatı’daki tatil anlayışını değiştiren, geçtiğimiz yazın en trendy oteli Curcuna Otel, yazın coşkusunu kış mevsimine taşıyor!

 

Türkiye’deki “Youth Entertainment” lideri KafePi Group tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında açılan Curcuna Otel Alaçatı, “harikalar diyarı” konsepti ve kendine özgü şık tasarımıyla kısa sürede tatil için Alaçatı’yı tercih edenlerin ilk durağı haline geldi. Curcuna Otel’i diğer Alaçatı otellerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri de şüphesiz düzenlediği tematik partiler ve Curcuna’nın rengarenk yemek ve içki menüsü!


İsimlerini KafePi ve Curcuna’nın en sevilen kokteyllerinden alan 12 odası bulunan Curcuna Otel, kış boyunca da yaz sezonunda olduğu gibi kesintisiz bir eğlence vadetmeyi amaçlıyor! Her hafta sonu düzenlenecek özel partileri, uzun süre akıllardan çıkmayacak yeni yıl partisi, kış boyunca sıcak şarap servisi eşliğinde şömine keyfi yapmaya imkan tanıyan odaları, ev lezzetlerini aratmayan dillere destan serpme kahvaltısı, sakız ağaçlarıyla süslü avlusunda yapılacak barbekü partileri ile Curcuna Otel, Alaçatı’ya yapılacak kış kaçamakları için en uygun adres olacak! Bu unutulmaz kış partilerine katılmak için  İzmir  ve İstanbul’dan düzenlenen özel “parti turları” da olacak.


Geri Dön