26 / 04 / 2024

D-R 154'üncü mağazasını Çorlu Trend Arena'da açtı!

D-R 154'üncü mağazasını Çorlu Trend Arena'da açtı!

D&R zengin ürün yelpazesi ve modern konsepti ile Türkiye'de ki 154. mağazasını Çorlu'nun alışveriş sektöründe ki yerli yüzü Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçirdi.



1996 yılında kurulan ve Türkiye genelinde yaklaşık olarak 30 ilde faaliyet gösteren kültür ve eğlence ürünlerinin en büyük zincir mağazası olan D&R 154. mağazasını Trend Arena'da açtı. Zengin ürün yelpazesi ve modern konsepti ile Türkiye'de ki 154. mağazasını Çorlu'nun alışveriş sektöründe ki yerli yüzü Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçiren D&R 350 metrekarelik satış alanında hizmet veriyor. 

D&R müzik kitap mağazacılık Çorlu Şube Müdürü Sercan Benim, Trend Arena Alışveriş Merkezindeki mağazalarını hizmete sunmaktan dolayı duyduklarını ifade ederek: "Trend Arenada yer alan yeni D&R mağazamız farklı konseptiyle kitaptan, elektronik ürünlere, oyundan, puzzle ve kırtasiye ürünlerine. CD'den dergi reyonuna kadar birçok ürün ile her yaşa hitap eden bir mağaza oldu. Açılışa olan yoğun ilgiden dolayı tüm Çorlu halkına teşekkür ediyoruz" dedi.




Avrupa Yakası


Geri Dön