28 / 03 / 2024

Dacia Duster Haziran'da iki kez fiyat yükseltti! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi!

Dacia Duster Haziran'da iki kez fiyat yükseltti! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi!

Fransız Renault grubunun alt markası Dacia, Duster modelinin fiyatlarını Haziran'da iki kez yükseltti. Fiyatını artırırken, yakıt desteği kampanyasını duyurdu. Markanın 2021 ve 2022 model aracını alan müşterilerinin yararlanabileceği kampanya koşulları ve fiyat listesi haberimizde...



Türkiye koşullarında satılan en ucuz SUV seçenekleri arasında yer alan Romanya menşeli otomobil markası Dacia, en çok satılan modelleri arasında yer alan Duster'ın 2021 ve 2022 modeli için Haziran ayına özel kampanya yaptı.

Markanın duyurduğu kampanyada 4 bin liralık takas indirimi ve 1500 liralık yakıt desteği müşterilere sağlanıyor. 

Yakıt desteğinden faydalanmak için Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşulu öne sürülürken kampanya fiyatına dahil olarak,  artı 1 yıl uzatılmış garanti ve ilk periyodik bakım paketleri fırsatlarından da yararlanılabileceği aktarıldı.

Dacia Duster'ın yakıt kampanyasından faydalabilmek için ayrıca Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) alımı şartı da müşterinin önüne konuluyor.

Dacia Duster Haziran da iki kez fiyat yükseltti! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi!

30 Haziran 2022 tarihine kadar geçerli kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu ve kampanyaya katılan bayilerde geçerli olduğu ifade edildi. 

Kazanılan yakıt hediyesi her ayın 7'sinde 6 ay boyunca 250 liralık yakıt yüklemesi şeklinde olacak ve TOTAL istasyonlarında geçerli olacak.

Öte yandan Dacia Duster fiyatları da güncellendi! İşte yeni Dacia Duster fiyat listesi:

 


Geri Dön