29 / 03 / 2024

Daikin Emura kliması yüksek tasarruf imkanı sağlıyor!

Daikin Emura kliması yüksek tasarruf imkanı sağlıyor!

Daikin’in, büyük beğeni toplayan klimalarından biri olan Emura, çevreci R32 gazı ile kullanıcılarına daha yüksek verimlilik ve tasarruf imkanı sunuyor.



Dünya klima devi Daikin, tasarım ve mühendislik harikası olarak tanınan kliması Emura’yı, yeni ve üstün özellikler ile donattı. Pek çok saygın ödülün sahibi olan Emura II, çevreci R32 gazı ile kullanıcılarına daha yüksek verimlilik ve tasarruf imkanı sunuyor. Türkiye’nin yeni nesil soğutucu akışkan R32 ile çalışan ilk kliması Emura II, akıllı göz, telefonla uzaktan kumanda edilebilme gibi teknolojik özellikleri ile de dikkat çekiyor.


İklimlendirme sektörünün öncü ve yenilikçi markası Daikin’in, büyük beğeni toplayan klimalarından biri olan Emura, yeni ve üstün özellikleri ile göz dolduruyor. Tasarım ve mühendislik harikası olarak tanımlanan Emura, ultra ince şık görünümü kadar, üstün performansı, verimlilik değerleri, teknolojik özellikleri ve çevre dostu oluşu ile de beğeni topluyor. Haziran ayı itibariyle kullanıcıları ile tanışan Daikin Emura II duvar tipi klima ünitesi, beyaz ve gümüş renk seçenekleri sunan eğimli tasarımı ileher türlü dekora uyum sağlıyor. Şık iç ünitesi kadar performanstan ödün vermeyen özellikleri ile de pek çok ödülün sahibi olan Emura II, bütün bir yaz olduğu gibi hangi mevsimde olursanız olun ideal sıcaklık ve uyumlu nem düzeyi sağlıyor.


ŞIKLIĞIN TEKNOLOJİ İLE UYUMU

Şık tasarımın teknoloji ile muhteşem uyumunun en iyi örneklerden biri olan yeni Emura, eğimli yüzeyi ile her duvara uyum sağlıyor. Panelin eğimini takip eden hava giriş ızgaraları tasarımın bütünlüğünü sağlarken, Daikin Emura şık tasarımını çalışma esnasında veya kapalıyken de koruyor. Çok ince tasarlanmış operasyon gösterge ışığı ve sıcaklık sensörü açıklığıDaikin Emura’nın tasarımını özel kılan detaylardan biri olarak dikkat çekiyor. Operasyon göstergesi, ünitenin çalışma modunu anında gösterebilmekiçin farklı renkler alıyor. (Mavi: soğutma, kırmızı: ısıtma, beyaz: sadece fan,yeşil: kurutma, turuncu: zamanlayıcı aktif. 


5 ÖDÜLLÜ TASARIM

Ultra ince şık kavisli ön panele sahip tasarımı ile benzerlerinden ayrışan Emura II, aldığı ödüller ile de bu konudaki başarısını tescilledi. Emura, tasarım odaklı ödüllerin yanı sıra işçilik, malzeme seçimi, üretim verimliliği, çevreye duyarlılık, fonksiyonellik, ergonomi gibi kriterlerin hem uzmanlar hem de tüketiciler tarafından değerlendirildiği birçok ödülün sahibi oldu. Emura, bugüne kadar IF Design Award, RedDotAward, German Design Award, Focus Open Award ve Good Design Award gibi tasarım dünyasının saygın ödüllerine layık görüldü.


İKİ BÖLGELİ ‘AKILLI GÖZ’ TEKNOLOJİSİ 

Emura’nın dikkat çeken bir başka özelliği de iki bölgeli akıllı göz teknolojisine sahip olması. Odadaki insan varlığını algılamak üzere kullanılan yerleşik bir hareket sensörüne sahip olan Daikin Emura II, bu teknolojisi ile 20 dakika boyunca kimseyi algılamazsa otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçiyor. Odaya bir kişinin girmesinden sonra klima, hemen bir önceki ayarlarına geri dönüyor. Ayrıca Emura II, 3 yöne hava üfleme sistemi sayesinde sıcak ve soğuk havayı dikey ve yatay olarak üfleyerek odanın her köşesine eşit miktarda yayabiliyor. Bunun yanı sıra insanları algıladığı zaman havayı farklı noktalara doğru üflüyor.


FISILTIDAN SESSİZ ÇALIŞIYOR

Emura II, 19 desibele kadar inebilen üflemesi ise fısıltı derecesinden daha sessiz çalışırken, gece ayar modu ile daha konforlu bir uyku için aşırı ısınmayı veya aşırı soğumayı önlüyor. Yeni nesil Emura, 3 boyutlu hava üfleme özelliği ile sıcak ve soğuk havayı dikey ve yatay olarak üfleyerek odanın her köşesine eşit miktarda yayabiliyor. Konfor modu ile ünitenin soğuk hava etkisi yaratmayacak şekilde çalışmasını garantileyen Emura II, soğutma sırasında soğuk havanın doğrudan insanlara üflenmesinin önlenmesi için kanatları yatay konumuna geçiyor. Isıtma sırasında ise sıcak havanın odanın alt kısmına doğru üflenmesi için kanatları dikey konumunu tercih ediyor.


R32 GAZI İLE ŞİMDİ DAHA ÇEVRECİ

Daha düşük küresel ısınma potansiyeli ile tüm dünyada kullanımı artmaya başlayan yeni nesil soğutucu akışkanı R32 ile çalışan Emura II,  bu konuda Türkiye’nin ilk kliması olma özelliğini taşıyor. Çevre dostu bu yeni nesil soğutucu akışkan ile Emura II, daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. 


Daikin'e özel titanyum apetitfotokatalitik hava temizleme filtresine sahip olan Emura II, havadaki mikroskobik toz partiküllerini temizlerken bakteri, virüs gibi organik kirleticileri emiyor ve kötü kokuları gideriyor. Apatit kullanılması sayesinde, bakteri ve virüsleri emmek için iki kattan daha fazla güce sahip olan bu filtre, her 6 ayda bir yıkanarak temizlendiğinde 3 yıl boyunca yenilenmeye ihtiyaç duyulmadan kullanılabiliyor.


TELEFONLA KONTROL ETME OLANAĞI 

Yeni nesil Emura, sahip olduğu yüksek enerji verimliliğinin yanı sıra programlama özelliği ile de kullanıcılarını daha fazla tasarrufa teşvik ediyor. Bu özelliği sayesinde istediğiniz zamanlara programlayarak enerji tasarrufu sağlamanıza imkan veren Emura II, isterseniz telefonla bağlanıp uzaktan kontrol edebilmenize de olanak tanıyor. Ücretsiz iOS ve Android uygulaması indirilerek akıllı telefon ya da tabletinizden kontrol edebileceğiniz Emura, yeni onlinecontroller özelliği sayesinde Wi-Fi ile internet ağınıza bağlanabiliyor. 



Geri Dön