24 / 04 / 2024

Daikin klimaları

Daikin klimaları

Daikin’in üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlediği kampanya, Tegora serisi klimalarda 15 Haziran’a kadar yüzde 15 indirim ve 5 yıllık garanti süresi sunuyor.

Daikin Emura kliması yüksek tasarruf imkanı sağlıyor!

Daikin’in, büyük beğeni toplayan klimalarından biri olan Emura, çevreci R32 gazı ile kullanıcılarına daha yüksek verimlilik ve tasarruf imkanı sunuyor.

Daikin'den Türkiye'de 14 kadına iş imkanı!

Daikin'in, KOSGEB ve KALDER işbirliğinde kadın girişimcileri desteklemek amacıyla başlattığı Sakura Projesi ' nin ilk seçmeleri yapıldı. Daikin ' den Türkiye'de 14 kadına iş imkanı...

Daikin klimalarda Ağustos indirimi sürüyor!

Yağışlı havaların ardından artan nem ve sıcağa karşı Daikin, yeni bir indirim kampanyası başlattı. Daikin, nemden ve sıcaktan bunalan herkesi yüzde 15’e varan indirimlerle klima sahibi olmaya davet ediyor.

Daikin'dan İntema ve Miele ile işbirliği!

Daikin klimadaki uzmanlığını, yapı sektörünün öncüsü Intema ve Alman beyaz eşya devi Miele'nin uzmanlığı ile birleştirerek, perakende sektöründe öncü ve yenilikçi bir girişime imza atıyor.

Ucuz klima arayanlar buraya; İşte en uygun fiyatlı klimalar

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle klimalara olan ilgi artıyor. Peki klima fiyatları ne durumda? İşte en uygun fiyatlı klimalar...

Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klimalar ve 13 Haziran 2023 fiyat listesi…

Bunaltıcı yaz sıcaklarında kurtarıcı olan Arçelik klimalar, yenilikçi tasarımı, enerji verimliliği, üstün performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yaz biterken klima fiyatları ne durumda? İşte 10 bin TL altı klimalar!

Yaz sezonu kapanırken sonbahar sezonuna hazırlık yapan markalar sıcak havalara özgü binlerce üründe çeşitli kampanya ve indirim yaparak kışa hazırlık yapıyor. O ürünlerde biri de yaz aylarının vazgeçilmezi: klima. Sizler için piyasadaki 10 bin TL ve altındaki klimaları araştırdık..

Havalar ısındı, klimalar çalıştı. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz yaklaşırken vatandaşların en çok fiyatını merak ettiği beyaz eşya ürünü klimalar oluyor. Samsung klimalar her metrekareye çözüm sağlayan modelleriyle ön plana çıkıyor. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi.

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Daikin'i tercih etti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde hayata geçirdiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti.

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Daikin klimaları Haberi

Daikin klimaları

İklimlendirme sektörünün dünya devi Daikin, kavurucu yaz sıcaklarını serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin’in üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlediği kampanya, Tegora serisi klimalarda 15 Haziran’a kadar yüzde 15 indirim ve 5 yıllık garanti süresi sunuyor.


Gelişmiş teknolojisi ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, yaz sezonunu indirimle açtı. Dünya iklimlendirme sektörünün 90 yıllık uzman markası, kavurucu sıcaktan korunmak, yazı serin karşılamak isteyenler için indirim kampanyası başlattı.


Sezonu “%15 İndirim ve 5 Yıl Garanti Süresi ile” sloganı ile açan Daikin, yaz boyunca iklimlendirme konforu yaşamak isteyenleri, uygun koşullarda klima sahibi olmaya davet ediyor. Daikin, tasarruf ve konforu bir arada yaşamak isteyenlere Tegora serisi klimalara hem indirimli fiyattan, hem de...