27 / 04 / 2024

Dallı Metal Geridönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dallı Metal Geridönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Dallı tarafından kuruldu.



Dallı Metal Geridönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Dallı tarafından kuruldu.

Dallı Metal Geridönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1 -Hurda metal, kağıt, cam, plastik vs. mamullerin preslenmesi, eritilmesi, bu mamullerin toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Hurda ve geri dönüşüm emteasını toptan alım satımın yapmak. 3- Her türlü demir,çelik,bakır,fosfor,pirinç,alüminyum,magnezyum, nikel,çinko,kalay ve demir dışı metalleri sacları,levhaları,yaprakları,şeritleri,contaları,p rofilleri,tozlan granürleri,boruları,yayları alıp satmak. 4- Kamu kuruluşlarının ve özel kuruluşların açmış olduğu ve açacak olduğu inşaat ve hurda ihalelerine iştirak etmek,taahhüdü altında kalan işleri tamamlamak veya sorumluluğu altında taşeronlara vererek taahhüdü yerine getirmek. 5-Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatının yapmak, 6-Plastik ham maddeleri alım satımını yapmak, 7-Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışının yapmak, 8-Toz,granül veya levha plastikten mamul tabak,çatal,kaşık,bardak ve ayran yoğurt kapları,su kapları,gıda maddesi ve meşrubat kapları,şişe kapak ve benzeri plastik kapların,leğen,kova,bidon gibi plastik mutfak eşyalarının imalatının,ithalatını,ihrcatının yapmak. 9-Plastikten mamul hortum,örtü,branda,boru,vana,eklem parçaları,sulama sistemleri,oluklar,dirsekler,vidalar,plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik eşyaların imalatını,ithalatınını,ihracatını yapmak. 10- Konusu ile ilgili Her türlü aletin,cihazın,makinelerin,tesislerin,taşıtların ve taşınır eşyaların uluslar arası,şehirler arası ve şehir içi nakliyesini yapmak,yaptırmak.Bu iş ile ilgili her türlü motorlu ve motorsuz vasıtaları almak,kiralamak,satmak,kiraya vermek. Bu iş ile ilgili ihalelere girmek ihale almak,aldığı bu ihaleyi başka birine devretmek. 11- Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak edebilir, birlikte çalışabilir,mali mesuliyet tevziine dayanan anlaşmalar yapar. 12- Şirket faaliyetleri ile ilgili ihtira beratları,patent,teklif hakkı,alameti farika,ticaret unvanı,marka ve işletme haklarını devir alabilir,iktisap edebilir,teminat gösterebilir.Bu bentte yazılı hak ve kıymetleri kendi namına tescilini talep edebilir. 13- Şirket,faaliyeti ile ilgili olarak belediyeler,özel daireler,kamu kurum ve kuruluşları, kooperatifler, gerçek ve tüzel kişilerin ihalelerine girer;ihale konusu işler yapar,yaptırır ve taahhütte bulunur. 14- Konusu ile ilgili her türlü ünite ve tesisi, yurtiçinde ve yurtdışında kurmak, çalıştırmak, bu konuda her türlü makine ve cihazlar ile bunların yedek parçalarını almak, satmak, kiralamak, ithalatının ve ihracatını yapmak.


Geri Dön