20 / 04 / 2024

Danca Türkiye, yeni oturma grubu Modulex'i tanıttı!

 Danca Türkiye, yeni oturma grubu Modulex'i tanıttı!

Danca Türkiye, türetme, çoğaltma ve uzatmalara uygun dev bir yaşam ünitesi olan Modulex oturma grubu ile kullanıcılarına 36 farklı parçayı değişik formda kullanarak kendi yaşam alanlarını tasarlama imkânı sunuyor



DANCA’DAN HER EVE UYGUN 36 PARÇALIK PUZZLE!

Türkiye-Hollanda ortaklığında kurulan ve Bursa’da üretim yapan Danca Türkiye,  Modulex yaşam ünitesiyle sonsuz kombinasyon kolaylığı sağlıyor. Türetme, çoğaltma ve uzatmalara uygun dev bir yaşam ünitesi olan Modulex, adını ‘module’ ve ‘extension’ kelimelerinin birleşiminden alıyor. 


Kullanıcıların 36 parçayı değişik formlarda kombinleyerek,  yaşam alanlarına uygun sınırsız oturma grupları tasarlayabileceği Modulex, kanepe, koltuk, puf ve şezlongdan oluşuyor. Bu yaratıcı ürünün “alçak kol - alçak sırt”, “yüksek kol - yüksek sırt” ve “alçak kol - yüksek sırt” olmak üzere 6 ana ürün seçeneği bulunuyor. Parlak metal ayakları bulunan standart Modulex ürünlerini ise ahşap ayaklarla renklendirmek mümkün. 


36 PARÇALIK PUZZLE 

Tüketicilerin 36 parçalık puzzle içerisinden beğenisine uygun olan parçaları seçerek kendi oturma grubunu oluşturabileceği Modulex, her kullanıcıya kendi mekân ölçüleri, beğenisi, koşulları ve yaratıcılığı doğrultusunda sonsuz kullanım imkânı sunuyor. Modulex’in yalın ve basit ana ürünlerini, dilediğiniz kol ve sırt ölçülerinde kullanarak ergonomik, esnek ve değişken kombinasyonlar oluşturabilir, renkli ve esprili temel modülleri yaratıcılığınızla birleştirerek hem kişilikli hem de trendy sonsuz yaşam ünitesi oluşturabilirsiniz.



Geri Dön