29 / 03 / 2024

DAP İzmir'in lansmanı yapıldı! 2 bin 300 liradan başlayan taksitler!

DAP İzmir'in lansmanı yapıldı! 2 bin 300 liradan başlayan taksitler!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan DAP Yapı, İzmir’deki ilk projesi “DAP İzmir”için bugün basın lansmanı düzenlendi. 



 

DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir’de sadece  2 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Topraktan satışa 1 yıl kira garantisi avantajıyla yatırımın 10 – 12 yılda kendini amorti etmesi sağlanıyor.

 

İstanbul’da on binlerce markalı konut inşa eden DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçirdi.  DAP Yapı, 211 metrekareye kadar geniş dairelerin yer aldığı, 1+0’dan 3+1’e kadar alternatif dairelerin bulunduğu DAP  İzmir  için lansmana özel kampanya hazırladı. 

 

DAP İzmir in lansmanı yapıldı! 2 bin 300 liradan başlayan taksitler!

 

Dap İzmir'in lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti.  Kişiye özel ödeme seçeneklerinin oluşturulduğu kampanyada, düşük peşinat ve 1 yıl kira garantisi gibi (Ege Bölgesi’nde daha önce uygulanmamış) avantajlar sunuluyor. Kampanya çerçevesinde sadece 14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 2.300 liradan başlayan taksitlerle DAP İzmir’den ev sahibi olunabiliyor. 

 

 

“Sürprizler yapmaya devam ediyoruz”
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yoğun talebi geri çevirmemek adına topraktan satışa sundukları DAP İzmir projesinin lansman kampanyasını henüz başlatabildiklerini açıkladı ve sözlerine şöyle devam etti;

 

“Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek adına lansmanını bile yapamadığımız projemizi topraktan satışa sunduk ve çadır kurarak çok kısa bir sürede önemli bir bölümünün satışını tamamladık. İzmir’de ilk projemiz olması sebebi ile başlangıç fiyatlarını ‘jest’ niteliğinde mümkün olduğunca aşağıya çektik. Bununla da yetinmeyip 1 yıl kira garantisi vererek yatırımın 10-12 yılda kendini amorti etmesini sağlıyoruz. Projemizin konumlandığı bölge yakın gelecekte İzmir’in en değerli bölgesi haline gelecek ve yüksek prim yapacak. Başta İzmirliler olmak üzere DAP İzmir’den konut sahibi olmak isteyenlerin bu avantajlı koşulları kaçırmamasını tavsiye ederiz.” 

 

DAP İzmir in lansmanı yapıldı! 2 bin 300 liradan başlayan taksitler!

 

Bölgedeki Eski Evlerden Bile Ucuz

DAP İzmir’de düşük peşinat ve düşük taksit kampanyasıyla kişiye özel ödeme seçeneklerini ile ev sahibi yapmayı amaçaladıklarını dile getiren Ziya Yılmaz, şöyle devam etti: 

“İzmir’in güzelliğine yakışır, geniş daireler ve balkonları ile huzurlu bir yaşam vadeden DAP İzmir’de sunduğumuz fiyat bölgedeki eski evlerden bile ucuz. Her zaman olduğu gibi hem oturumcuların hem de yatırımcıların memnun kalacağı bir fiyat politikası izliyoruz. DAP Yapı olarak müşterilerimizin memnuniyeti her şeyin üstünde geliyor. İzmir’de de örnek gösterilecek bir işe imza atacağız. Bu vesileyle talepleri karşılamak için lansmana özel kampanya fırsatı sunuyoruz.”  

 

Beyaz yakalılar İzmir’de yaşamak istiyor

İzmir’in her geçen gün yükselen trendine dikkat çeken Ziya Yılmaz, şunları söyledi: “Birçok sektörün faaliyet gösterdiği İzmir dünyanın en özel şehirlerinden birisidir. Geçtiğimiz yıl İzmir’de 34 bin 661 adedi birinci el olmak üzere 84 bin 184 adet konut satıldı. Türkiye’deki tüm illere baktığınızda ise konut fiyatlarında en fazla artışın yüzde 18,9 ile İzmir’de yaşandığını görüyoruz. İzmir, bir süredir başta İstanbul olmak üzere orta ve üst düzey yöneticilerin daha fazla tercih ettiği veya yaşamak üzere iş fırsatlarını kolladığı bir şehir haline geldi.  Beyaz yakalı göç alan şehirler sıralamasında en başa yükseldi. Yapılan araştırmalara göre her on yönetici adayından dördü İzmir’de iş aramaya başladı. 

 

İzmir’in yaşanabilirlik endeksinde 10 sıra birden yükseldiğine de sözlerinde dikkat çeken Ziya Yılmaz, “Bugün İstanbul’da yaşayanlara ‘Hangi şehirde yaşamak isterdiniz?’ diye sorduğunuzda alacağınız ilk yanıt İzmir olacaktır. İzmir-İstanbul otoyolu 2018 sonunda tamamlandığında rakamlar katlanarak artacaktır. Mesafe 3,5 saate düşecektir ki bugün İstanbul’da Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na geçmek dahi bazen 2-3 saati bulmaktadır. ‘Her Türk vatandaşının İzmir’de bir evi olmalı’ diye düşünüyoruz ve kaçırılmayacak avantajlarla sunduğumuz lansman fırsatından yararlanmaya davet ediyoruz” dedi. 

 

Tel: 444 93 27  
Web: http://dapyapi.com.tr/dapizmir/

 


Geri Dön