25 / 04 / 2024

DAP Tango Kule'de mimari dans ediyor!

DAP Tango Kule'de mimari dans ediyor!

DAP Yapı, Maltepe'deki yeni projesi Tango Kule'yi satışa çıkardı. Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dap Burgu ve Dap Dalga'nın ardından yine ilginç bir tasarımla projelendirilen Tango Kule, birbirine sarılarak dans eden bir çifti andırıyor. Dap Yapı



Mimaride ilklerin, konut anlayışında yeniliğin adresi Dap Yapı, Maltepe’deki yeni projesi Tango Kule’yi satışa çıkardı. İlhamını tangonun yüksek ritminden alan Tango Kule, sıra dışı olmanın ötesindeki özgün mimarisiyle dünya kenti İstanbul’un siluetine farklı bir form, çehresine sanat eseri niteliğinde bir proje kazandırıyor. Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dap Burgu ve Dap Dalga’nın ardından yine ilginç bir tasarımla projelendirilen Tango Kule, birbirine sarılarak dans eden bir çifti andırıyor. İç içe geçerek kenetlenen bina tasarımı, dış cephede camların renk oyunuyla beslenerek smokin giymiş bir erkek ve dore elbiseli kadın figürüne dönüşüyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Tango Kule’nin 5 yıldızlı otel konforunda dekore edildiğini, işletme ve kullanım açısından değişik bir rota izleyeceğini söyledi.

Otel konseptli A Plus rezidans
Tango Kule’nin kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yeni bir işletme anlayışı sunduğunu söyleyen Ziya Yılmaz, “Yurt dışında hayli yaygın olan ancak ülkemizde henüz pek uygulanmayan ‘oturmadığın dönemde kirala’ modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlanıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilen daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletiliyor. Daire sahipleri dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilaveten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebiliyorlar. Tango Kule, yatırım amaçlı sahip olmak isteyenler için de büyük bir fırsat sunuyor. İki kere kazanmak isteyenler, kurumsal işletim sistemiyle rezidanslarını otel olarak kiraya verip kâr etmeye hemen başlayabiliyor” diye konuştu.

Adalar manzarasına hakim
Maltepe’de, E-5’e sıfır konumda bulunan projenin Kadıköy ve Bağdat Caddesi’nin canlılığından da pay aldığını ifade eden Ziya Yılmaz, şunları söyledi: “Havalimanına ve TEM bağlantı yollarına yakınlığı, metronun hemen yanında oluşu, kara, deniz, hava ve raylı ulaşım hatlarıyla şehir yaşamında kolaylığı sunuşu Tango Kule’yi ayrıcalıklı bir konuma yükseltiyor. Lokasyon avantajıyla şehir yaşamının tüm alanlarına temas etmenizi, şehrin imkânlarından doyasıya yararlanmanızı sağlıyor. Adalar manzarası da panoramik camlardan günün her anı izlenebiliyor. Fener’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden Türkiye’nin en uzun sahil bandı da yürüyüşlerin vazgeçilmez parkuru oluyor.”

179 bin liradan başlıyor
Ziya Yılmaz, 129 adet stüdyo/single ve 63 adet suit olmak üzere toplam 192 adet rezidans dairenin yer aldığı 21 katlı projenin, 12 dükkandan oluşan özel bir çarşısının da olduğunu belirtti.

Stüdyo ve suit dairelerin istenildiği takdirde birleştirilip 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde büyük bir daire olarak kullanılabildiğini anlatan Yılmaz, “Modül dairelerin birleşmesiyle bir katın tamamını almak da mümkün. 43 ile 62 metrekare arası 129 adet stüdyo/single, 56 ile 79 metrekare arası 63 adet 1+1 suit dairelerin fiyatları 179 bin TL’den başlıyor, 399 bin TL’ye çıkıyor. Yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi veya yüzde 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuluyor” diye konuştu.

Stüdyo ve 1+1 daireler
Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı bölgede, geçici konaklama talebinin yanı sıra (aylık, 3 aylık, yıllık) uzun süreli konaklama ihtiyacının oluşmasının stüdyo tipi rezidans daireleri ön plana çıkardığım anlatan Yılmaz, şöyle devam etti: “Sadece stüdyo ve 1+1 dairelerden oluşan Tango Kule, bu yönüyle bölgenin nitelikli konaklama ihtiyacına bire bir cevap veriyor.”

Kalıcı eserler üretmeyi seçti
Geleceğin binalarım inşa ettiklerini vurgulayan Ziya Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu: “Orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan, şehre katma değer sağlayan Dap Yapı projeleri üstün nitelikleriyle sektöre yön veriyor. Tıpkı İspanyol mimar Gaudi’nin eserleri gibi şehirde dolaşırken aniden karşınıza çıkarak sizi şaşırtıyor. Tek tip binaların yanında masallardan fırlamış gibi duran Dap projeleri, bulunduğu yerin bütün havasını değiştiriyor. Bir binayı inşa ederken tasarım prensiplerinin doğru konulmuş, detaylarının doğru çözülmüş olması ve doğru malzemelerin kullanılması lazım. Bu, maliyetleri yükseltse bile binanın prestij ve değerini de artırır. Özellikle mimari tasarım sürecinde doğru karar ve ilkeler ile bina değeri yükseltilebilir. Dap Yapı olarak projelerimizi üstün teknolojik uygulamalarla hayata geçirdiğimizi söyleyebilirim. İnşaatlarımızda yarının teknolojisini uyguluyor, tasarımlarımızla geleceğe ışık tutuyoruz. Varlığımızın temel amacı Türkiye’ye kalıcı eserler üretmektir. İnşaatçılığı, toplumun yararı için yüceltmek, yapı teknolojilerini ve mühendislik hizmetlerini geliştirerek, çevre değerlerine önem vererek yeşili, havayı, suyu ve toprağı koruyarak insanlarımıza yararlı konut ve işyeri üretimine öncülük etmektir.”

21 ’nci katta havuz var
Tango Kule’nin 21’nci katında bir teras havuzun bulunduğunu söyleyen Ziya Yılmaz, “İster soğuk bir kış günü, kar manzarası altında kapalı havuzda ister güzel bir yaz günü açık havuzda isterseniz manzara eşliğinde 21’nci kattaki teras havuzda yüzmek, yılın her gününü, günün her anını tatildeymiş gibi yaşamak Tango Kule ayrıcalığıyla mümkün. Tango Kule’de daha fazla ayrıcalık isteyenlere seçkin bir yaşamın tüm imkânları DAP Club’la sunuluyor. Projenin kendisine ait açık yüzme havuzunun yanında ortak kullanımda açık ve kapalı 2 ayrı yüzme havuzu daha bulunuyor” dedi.

Şehrin kalbinin attığı yerde
■ Tango Kule, lokasyonu, özgün mimarisi ve üstün özelikleriyle bambaşka bir yaşamın anahtarını vaat ediyor.
■ Maltepe’de, E5’e sıfır noktasında, lokasyon avantajını doyasıya yaşamınızı sağlayan Tango Kule şehrin kalbinin attığı yerde konumlanıyor.
■ Lokasyon avantajıyla şehir yaşamının tüm alanlarına temas etmenizi, şehrin imkânlarından doyasıya yararlanmanızı sağlıyor.
■ Marmara’nın süsü Adalar, doyumsuz seyir imkânı veren panoramik camdan günün her anı bir tablo güzelliğiyle salonunuza doluyor.
■ Fener’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden Türkiye’nin en uzun sahil bandı yürüyüşlerin vazgeçilmez parkuru oluyor.
■ Projede otel konseptli A Plus rezidans hizmeyi sunuluyor.
■ Dans eden kadın ve erkek figüründen yola çıkılarak tasarlanan projenin mimarisi görenleri büyülüyor.
■ Tango Kule, 10 bin metrekare arazi üzerinde Burgu Kule ile birlikte konumlanıyor. Projelerin yanındaki Dap Royal Çenter bünyesindeki DAP Club ortak kullanıma açılıyor. Site sakinleri aynı parsel içindeki Burgu Kule’nin sosyal tesislerinden faydalanabiliyor.
■ Cafe, restoran, Türk Hamamı, sauna, fitness, yogave plates salonu gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Ayrıcalıklı hissettirmeyi istiyor
DAP Yapı’nın projelerinde yaşamayı seçenlere ‘ayrıcalıklı’ hissettirmeyi hedeflediğini anlatan Ziya Yılmaz, “Hayatını, güvenli, huzurlu ve modern bir ortamda sürdürmek isteyenlerin yolunun Dap projeleriyle kesişmesi bundandır. Projelerimizde hayat başladığında gelip yerleşen seçkin aileler başta olmak üzere, görünümü ve kalitesiyle öne çıkan tüm üretimlerimiz çevreye katma değer sağlamıştır. Projelerimize yönelik yoğun talep, artık Dap Yapı’nın kemikleşmiş bir alıcısı olduğunu gösteriyor. Biz de bu sorumluluk duygusuyla hep daha mükemmeli yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Yüksek kira getirisi hedefliyor
Ziya Yılmaz, yatırım değeri ve konsepti farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcı profilini tatmin edecek olan Tango Kule’nin yüksek kira getirisi hedefleyenler, işi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih edileceğini vurguladı.

Hürriyet
 


Geri Dön