25 / 04 / 2024

Dap Vadisi'nde banka kredisiz, 36 aya sıfır faiz!

Dap Vadisi'nde banka kredisiz, 36 aya sıfır faiz!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap Vadisi projesi toplam 932 bağımsız bölümden meydana geliyor. "Dap Vadisi'nde banka kredisiz 36 aya sıfır faiz!" kampanyası haberimizde yer alıyor.



Dap Yapı projesinde üç rezidans konut bloğunun yanında iki adet S şeklindeki home office,Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis yer alıyor.  Dap Vadisi  ofis fiyatları 193 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Dap Vadisi projesinde toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5 – 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


"Dap Vadisi'nde banka kredisiz, 36 aya sıfır faiz!" 

Dap Vadisi projesindeki A ofis sistemine sahip olmak isteyenler için lansman fiyatları ve  DAP Yapı  finansmanı ile banka kredisiz ödemenin dışında 36 ay sıfır faiz uygulanıyor.


Proje kapsamındaki kampanyada ofis ortamında ziyaretçileriniz karşılanarak çay-kahve ikramınız yapılıyor, size özel tanımlanan hizmet hattı numarasıyla açılıyor, ofisiniz temizleniyor, yabancı dillere hakim lobi gibi bir çok hizmet barındırıyor. 


Dap Vadisi Kağıthane iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön