25 / 04 / 2024

DAP Vadisi ne zaman teslim

DAP Vadisi ne zaman teslim

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde fiyatlar 190 bin liradan başlıyor!

Dap Yapı Çağlayan'da 40 bin metrekarelik alanda eski fabrikaları dönüştürerek Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Genişlikleri 21 ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis 190 bin liradan satılıyor.

Dap Vadisi'nde banka kredisiz, 36 aya sıfır faiz!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap Vadisi projesi toplam 932 bağımsız bölümden meydana geliyor. "Dap Vadisi'nde banka kredisiz 36 aya sıfır faiz!" kampanyası haberimizde yer alıyor.

Dap Vadisi'nde 190 bin TL'ye ofis!

40 bin metrekare alanda 932 bağımsız ofisten oluşan 'DAP Vadisi' toplantı odaları ve işadamlarına yönelik VIP hizmetiyle dikkat çekiyor. Kafe, kuaför, terzi hizmeti de var.

Çağlayan DAP Vadisi projesi!

Çağlayan DAP Vadisi projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane- Çağlayan bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan S Ofis'teki ofislerin fiyatları 190 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisi'ne talep arttı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin otomobilinin Ar-Ge'sinin Bilişim Vadisi'nde yapıldığını belirtti ve "TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisine çok yoğun bir talep artışı oldu" dedi...

Bilişim Vadisi'nde teknoloji şirketleri ofis açmaya başladı!

Türkiye'nin Otomobili, merkezinin bulunduğu Bilişim Vadisi'ni de hareketlendirdi. Teknoloji firmaları, Bilişim Vadisi'ne gelerek teker teker ofislerini açıyor.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne ilgiyi artırdı!

Türkiye'nin Otomobili'nin Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde yer alması, Aralık'tan bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısını yüzde 50 oranında artırdı.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Ahlat'taki Madavans Vadisi turizme kazandırılmalı!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Ahlat'taki Madavans Vadisi'ne ilişkin, korunarak turizme kazandırılması gerektiğini söyledi...

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırım!

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırımla teknolojik çalışmaları geliştirmek amacıyla Türkiye’nin ‘uluslararası kuluçka merkezi' kuruldu. 

Afyonkarahisar'da sit alanına kaçak inşaat yaptılar!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydiler Beldesi'nde yer alan Frig Vadisi'ne bağlı 1. derece sit alanına kaçak inşaat yapan kişi hakkında işlem başlattı...

Kelebekler Vadisi'ne kesin koruma kararı!

Muğla İli, Fethiye İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kelebekler Vadisi Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Silikon Vadisi’ne Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Yeni Türk Ticaret Merkezi'nin Dubai, New York ve Londra’nın ardından Silikon Vadisi’nin yer aldığı San Francisco’da kurulacağı açıklandı.

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek?

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa bulunuyor.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde hem satışlar hem de teslimler etaplar halinde yapılacak. Projede resmi satışlar başladı. Peki Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

DAP Vadisi ne zaman teslim Haberi

DAP Vadisi ne zaman teslim

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.  Z Ofis'te 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 metrekarelik ofis alam kiralayanlara adeta 500 metrekarelik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunuluyor. DAP Vadisi'nde, 932 adet ofis bulunuyor. 


Yeni Şafak 




Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://