19 / 03 / 2024

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde hem satışlar hem de teslimler etaplar halinde yapılacak. Projede resmi satışlar başladı. Peki Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile  Yılmaz İnşaat  işbirliğinde Galatasaray'ın Riva'da yer alan dev arsası üzerinde inşa edilen Düşler Vadisi Riva projesi resmen satışa çıktı. 

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesi 1.150 dönüm üzerinde inşa ediliyor. Bu alan içerisinde özel ormanı arazisi, 70 dönüme yakın halka açık park olacak. Özel orman arazisinde hiçbir şekile yapılaşma olmayacak. 

Galatasaray Riva Düşler Vadisi 869 bin 362 metrekarelik arsa üzerinde etaplar şeklinde inşa ediliyor. Projenin satışa çıkarılan ilk etabında 509 villa yer alacak. Villaların büyüklükleri minimum 152 metrekare, maksimum ise 396 metrekare olarak belirlendi.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi  projesi etaplar şeklinde teslim edilecek. Projenin ilk etabında teslimler 36 ay sonra yapılacak. Tamamı ise 6 yılda teslim edilecek. Düşler Vadisi Riva konum olarak çevreyoluna 6 kilometre, FSM Köprüsü’ne ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde satışa çıkarılan villaların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor ve özelliğine göre değişiklik gösteriyor. Projeden villa almak isteyenlere, aAlternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Tel: 444 68 01
Web: http://www.duslervadisiriva.com/

 


projeye sor



Geri Dön