23 / 04 / 2024

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.



Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards'ta Ofis Geliştirme ve Kamu Hizmeti Geliştirme alanında ödül alan DAP Vadisi'nde ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor. DAP Yapı'nın hayata geçirdiği Vadi'de yer alan Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken, kapılar açılıyor. ŞişliMecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi'nde, lobiler, toplantı odaları, mağaza ve dükkanlar, kafe ve restoranlar, market, banka, eczane, kuaför, terzi, shuttle gibi ihtiyaç duyulacak her şey aynı konseptte buluşuyor. Yoğun iş temposundan uzaklaşmak istenildiğinde mini golf sahasından fitness center'a ve alışveriş merkezine kadar tüm imkanlar tek bir alanda karşılanıyor. DAP Vadisi, 932 adet ofisin bü- arada ve birbiriyle etkileşimli biçimde çalışmasına ortam sağlıyor. 


Z Ofis'te 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 metrekarelik ofis alanı kiralayanlara adeta 500 metrekarelik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunuluyor. 


YÜZDE 100 PRİM YAPTI 


DAP Vadisi'nde satış rakamlarının, başlangıç rakamlarıyla kıyaslandığında, yüzde 35 ila 65, hatta bazılarında yüzde 100'e varan oranda prim yaptığı belirtiliyor. 

Vadi'den ticari emlak satın alımlarında 13-15 yıl kabul edilen amortisman süresinin 8-10 yıl olduğu da vurgulandı. 


Takvim


Dap Vadisi iletişim
Tel: 0212 294 32 42
Web: http://www.dapyapi.com.tr/


Geri Dön