19 / 04 / 2024

Foresta Balat Evleri Bursa'da yaşam başlıyor!

Foresta Balat Evleri Bursa'da yaşam başlıyor!

Bursa’da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri’nde yaşam başlıyor.



Son dönemde kentin en seçkin konut projelerine evsahipliği yapan, orman kenarındaki Balat’ta yükselen Foresta Balat, panoramik manzarası ve İstanbul-  Ankara  -  İzmir  çevre yollarına birkaç dakikalık mesafesiyle Bursa’nın konut projelerindeki referanslarından biri olacak. Bursa’nın ödüllü mimari eserlerinde imzası bulunan Mimar Hasan Sözüneri tarafından tasarlanan proje, sosyal donatı alanlarının zenginliğiyle emsalleri arasında öne çıkacak.


İlk kısımda 72 dairenin bulunduğu Foresta Balat Evleri’nde geçen yıl aralık ayından itibaren konut sahiplerine tapularının verilmeye başlandığını belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “Her türlü ayrıntının titizlikle düşünüldüğü eşsiz bir yaşam merkezi olan Foresta Balat’ta ezberleri bozduk ve pek çok ilki gerçekleştirdik. Farklı olacağız demiştik, bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Mimari projesini Hasan Sözüneri’nin çizdiği ve 290 ile 580 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki 72 daireden ve 6 bloktan oluşan Foresta Balat Evleri’nde kullanılan tüm malzemelerin titizlikle seçildiğini ifade eden Karaalp, “Gerek inşaat teknolojisi ve uygulaması, gerekse kullanılan malzemeler olarak yeni bir tarz getirdiğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.


Hemen teslim aşamasında bulunan ve konut alıcılarına esnek ödeme planı sunulan Foresta Balat projesinde konut alıcılarının, kalitenin farkını yaşayacağını vurgulayan Karaalp, “Bursa’nın tercih edilen bölgelerinden olan Balat’ta yapımını tamamladığımız konutların satışında da tercih ediliyor olmak bizleri memnun etmektedir” dedi. 


Foresta Balat’ın lüks tariflerinin de ötesinde kusursuz bir yaşam için tasarlandığını sözlerine ekleyen Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Karaalp, “Balat ormanının yanı başındaki son alanda Bursa’nın en çok beğenilen, en çok tercih edilen ve en hızlı tamamlanan ultra lüks projesini sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.


Tüm daireleri tavan yükseklikleri 3 metre 30 santim, kapı yükseklikleri de 2 metre 50 santim olarak inşa edilen ve ultralüks olarak tanımlanan Foresta Balat, 150 kişilik sinema salonu ve playstation odası ve cafe-restaurantının yanı sıra Bursa’nın içerisinde sinema salonu olan tek yaşam merkezi durumunda.


Foresta Balat’ta, içerisinde kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fin Hamamı, sauna, fitness club ve plates salonunun bulunduğu, bayan sakinlere özel Bayanlar Kulübü ile yine bay ve bayan sakinlerin birlikte kullanabileceği içerisinde kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fin hamamı, sauna, fitness club, plates salonu, kuaför salonunun olduğu yılın 12 ayı kullanılabilecek sosyal tesisler, açık alanda yarı olimpik yüzme havuzu ve yanı başında çocuk yüzme havuzu ve güneşlenme terasları yer alıyor. Tüm dairelere merkezi arıtma sisteminden geçen içme ve kullanma suyu verilen Foresta Balat’ta her daireye iki araçlık kapalı otopark imkânı da sunuluyor.


Bursa Hayat


Geri Dön