29 / 03 / 2024

Aykanlar Panorama Green Bursa’da yaşam başlıyor! 255 bin TL!

Aykanlar Panorama Green Bursa’da yaşam başlıyor! 255 bin TL!

Proje: Panorama Green Bursa

Aykanlar Panorama Green Bursa’ nın yeni yerleşim merkezi Özlüce’ de yükseliyor. Aykanlar Panorama Green Bursa’ da yaşam başlıyor. Aykanlar Panorama Green Bursa’da fiyatlar 255 bin liradan başlıyor...



Aykanlar Panorama Green Bursa’nın yeni yerleşim merkezi Özlüce’de yükseliyor. Yüzüncü Yıl Mahallesinde , Metro İstasyonuna 100 metre mesafede, Şükrü Şankaya Futbol okulu yanında enfes bir lokasyonda 2 Bloklu Site içerisinde ve 24 saat Güvenlikli AYKANLAR GRUP güvencesiyle PANORAMA GREEN de sınırlı sayıdaki daireler sizleri bekliyor.


Aykanlar Panorama Green Konumu


Uludağ Üniversitesi’nde yürüyerek 10 dakika mesafede konumlanan Aykanlar Panorama Green Batıkent metro istasyonuna yine yürüyerek 5 dakika mesafede yer alıyor.Eşsiz doğa manzaralı Aykanlar  Panorama Green , Bursa Uludağ üniversitesi ormanlarının hemen yanıbaşında. Bisiklet yolları ve yürüş parkularının yanısıra çocuk oyun park alanları ve Spor kompleksleri yürüme mesafesinde yer alarak Panorama Green de yaşamı ayrıcalıklı kılmaktadır.


Aykanlar Panorama Green özellikler


Aykanlar Panorama Green 2 blok halinde yükseliyor. Her blok 6 kattan meydana geliyor. Her bir blokta 12 daire, 2 blokta toplam 24 daire satışa sunuldu.Aykanlar Panorama Green 3+1  ve dublex dairelerden oluşuyor.


Aykanlar Panorama Green Dairelerin  Satış Fiyatları


3+1  dairelerin en düşük fiyatı 255 bin tl ve 300 bin tl arasında değişirken dublex dairelerin fiyatları 450 Bin TL’den başlıyor.Aykanlar Panorama Green Bursa’da ev sahibi olabilmek için firmanın çeşitli bankalarla anlaşması var



projeye sor



Geri Dön