16 / 04 / 2024

Dap Vazo Kule iletişim!

Dap Vazo Kule iletişim!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Dap Vazo Kule iletişim için haberimizin içerisinde yer alan satış ofisi telefon numarasını arayabilirsiniz. Dap Vazo Kule Maltepe projesinde rezidans daireler 326 bin liradan başlayarak satılıyor...




Dap Yapı tarafından inşa edilen Dap Vazo Kule projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde yükseliyor. Dap Vazo Kule Maltepe projesi Dap Dalga Kule'nin yanındaki arsa inşa ediliyor.


Dap Vazo Kule iletişim bilgileri öncesinde Dap Vazo Kule hakkında bilgi verelim. Maltepe Dap Vazo Kule projesi 3 blok olarak inşa ediliyor.  Dap Vazo Kule projesi 289 adet rezidans daire, 99 ofis ve 11 adet ticari birimden meydana geliyor.


Maltepe Dap Vazo Kule projesinde iki blok 22 katlı olarak inşa edilirken, bir bloklar 19 katlı olarak inşa ediliyor. Dap Vazo Kule satılık stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.


Dap Vazo Kule Maltepe fiyatları 326 bin liradan başlayarak değişiyor. Dap Vazo Kule Maltepe projesinde stüdyo daireler 35 metrekare - 70 metrekare, 1+1 daireler 89 metrekare - 90 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Dap Vazo Kule iletişim için 444 33 39 numaralı telefondan Dap Vazo Kule Maltepe satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Dap Vazo Kule Maltepe ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksit yapılıyor.


Dap Vazo Kule ev fiyatları stüdyo dairelerin satışlarında 326 bin lira ile 515 bin lira arasında değişiklik gösterirken, 1+1 dairelerin satışlarında 430 bin lira ile 585 bin lira arasında değişiyor.


150 milyon liralık yatırımla yükselen Dap Vazo Kule Maltepe projesinde işletmecilik için Ortadoğu'nun ünlü otel zincirlerinden olan Rotana ile anlaşma sağlandı.


Dap Vazo Kule iletişim

Telefon : 444 33 39

Web adresi : www.dapvazokule.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön