25 / 04 / 2024

Dap Vazo Kule ne zaman teslim?

 Dap Vazo Kule ne zaman teslim?

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Dap Vazo Kule ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: Dap Yapı imzası ile yükselen Vazo Kule Konutlarında anahtar teslimleri 30 ay sonra yapılacak. Vazo Kule Evlerinde yer alan daireler 326 bin TL'den başlıyor...



150 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilen  Vazo Kule  projesi İstanbul'un Maltepe bölgesinde konumlandırılıyor. 3 blok halinde yükselen Vazo Kule Konutları  DAP Yapı  imzası ile inşa diliyor. Dap Vazo Kule ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


289 adet rezidans daire, 11 adet ticari birim ve 99 ofisten oluşan Vazo Kule projesinde yer alan iki blok 22 katlı, bir blok ise 19 katlı olarak tasarlandı. Dap Yapı Vazo Kule Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri sunuluyor.


Vazo Kule Evlerinde yer alan stüdyo daireler 35 metrekare ila 70 metrekare arasında, 1 oda 1 salon daireler 89 metrekare ila 90 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Vazo Kule ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.


Dap Vazo Kule ne zaman teslim sorusunun yanıtın önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim. Vazo Kule satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan stüdyo daireler 326 bin TL ile 515 bin TL arasında, 1 oda 1 salon daireler ise 430 bin TL ile 585 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Dap Vazo Kule ne zaman teslim?

Maltepe Vazo Kule projesinde yer alan daireler 30 ay sonra teslim edilecek. Dap Vazo Kule Maltepe ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Vazo Kule nerede?

Dap Vazo Kule Maltepe telefon:  444 33 39

Vazo Kule adres: Altayçeşme Mah. Çam sokak No: 16 Maltepe-İSTANBUL


Dap Vazo Kule Maltepe iletişim

Telefon : 444 33 39

Web adresi : www.dapvazokule.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön