18 / 04 / 2024

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?



Dairelerin büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başladığı projede, maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Proje ön talep toplanmaya devam ediyor.


İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede dairelerin tipleri  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor.


Lansman avantajlarıyla satışlar devam eden projede ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Projede 80 bin TL'ye varan indirim ve 0 faiz uygulanıyor. 


Tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor. Proje  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Maltepe  Adam Kule  ne zaman teslim?

Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje tek blok şeklinde yükseliyor.


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön