19 / 04 / 2024

Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Lansman öncesi özel yüzde 10 indirim sağlanan projede bağımsız birimlerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede 350 adet home-office yer alıyor. Peki Adam Kule ne zaman teslim edilecek?



Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede lansman öncesi geçerli avantajli fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje içerisinde rezidans, home-office ve ofis yer alıyor.


Lansman öncesi özel yüzde 10 indirim sağlanan projede toplam 350 adet home-office yer alıyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ön talep dönemi devam eden  Adam Kule  projesinde bağımsız birimlerin alanları 46 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar uzanıyor. Proje tek blok şeklinde yükseliyor.


İsteğe bağlı şekilde dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak birleştirilebilen proje 27 kat şeklinde yükseliyor. Proje 14 Mayıs'ta satışa çıkacak .


Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule projesindeki daireler 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede hayata geçirilen projede fiyatlar 200 bin TL'den satışa sunuluyor.


Tel: 444 9 327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön