19 / 04 / 2024

Adam Kule ne zaman teslim

Adam Kule ne zaman teslim

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insan”dan alan Adam Kule projes’nden ev sahibi olmak isteyenlere teslimden önce çok cazip fırsatlar sunuyor.

Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri!

Tek blok şeklinde yükselen Adam Kule projesi İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yer alıyor. Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri kapsamında 36 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Adam Kule Dap Yapı konut fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı konut fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor.

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi!

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Adam Kule Dragos adres!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında yükselen proje toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşuyor. Adam Kule Dragos adres bilgisi kapsamında İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor.

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları konutların cephe ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Konutların 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projenin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Maltepe Adam Kule ödeme koşulları!

Maltepe Adam Kule ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit yapılabiliyor. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Dap Adam Kule Maltepe satılık!

Dap Adam Kule Maltepe satılık daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 254 tane konut ve 88 tane home ofisten oluşan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

18 soruda Adam Kule projesi!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 18 soruda Adam Kule projesi...

Adam Kule ödeme tablosu!

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor. İşte Adam Kule ödeme tablosu...

Adam Kule'den kişiye özel ödeme planı!

Adam Kule'nin lansman kampanyası start aldı. DAP Yapı, proje için kişiye özei ödeme seçenekleri sunuyor. Adam Kule'de peşinat 2016 yılında ödenirken; 12 ay taksit DAP Yapı tarafından karşılanıyor.

Adam Kule Rezidans ödeme koşulları!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis bulunuyor. Adam Kule Rezidans ödeme koşulları kapsamında taksitleri Dap Yapı tarafından ödeniyor.

Dragos Adam Kule Rezidans satış ofisi!

Dragos Adam Kule Rezidans satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metroya 600 metre uzaklıkta hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Adam Kule'de dev lansman kampanyası!

"Adam Kule'de dev lansman kampanyası" sloganıyla tanıtılan Adam Kule Residence'de 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen projede konutların yanı sıra home ofisler de bulunuyor.

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule ne zaman bitecek?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılabiliyor...

Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe tek blok halinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 46-204 metrekareden oluşuyor. Peki Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Denize yakın konumda inşa edilen Adam Kule Rezidans'ta 254 tane daire ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilir?

Dap Adam Kule Maltepe ne zaman teslim?

Dap Adam Kule Maltepe ne zaman teslim? Dap Yapı imzasını taşıyan Adam Kule Rezidans Maltepe projesinde dairelerin satış fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

Adam Kule Evleri fiyatları ne kadar?

Adam Kule'da 48 ay vade farksız taksit fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Projenin ilk 8 katı home ofislerden oluşuyor. Peki Adam Kule Evleri fiyatları ne kadar?

Adam Kule Maltepe ne zaman teslim?

Adam Kule Konutları'nın alanları 46 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Adam Kule Maltepe ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Adam Kule Maltepe'de 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri bulunuyor. Metroya 600 metre mesafede olan proje Dap Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Adam Kule Residence'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Dragos satış ofisi telefon!

Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje 6,5 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule satış fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satış fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen proje metroya 600 metre mesafede yer alıyor.

Adam Kule ne zaman teslim Haberi

Adam Kule ne zaman teslim

Özgün mimari yapısı ve lokasyonu ile DAP Yapı’nın fark yaratan projesi Adam Kule, teslime hazırlanıyor. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ferah ortamı ve fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların ötesinde bir hayat vadediyor. DAP Yapı’nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule’nin benzersiz mimarisiyle uyumlu iç tasarımı, farklıyı değil, eşsiz olanı arayanlar için kusursuzu sunuyor.


DAP Yapı, Nisan ayında yaşamın başlayacağı Adam Kule’ de 10 bin TL peşinat, 88 aya varan vade, DAP Yapı Finansman ayrıcalığı ve kişiye özel ödeme seçenekleri ile bu eşsiz projeden konut ve ofis sahibi olma imkanı veriyor. Özgün mimari yapısından A Plus niteliklerine, lokasyon avantajlarından, sağladığı yüksek prestij ve yatırım...