26 / 04 / 2024

Dap Vazo Kule satış ofisi!

Dap Vazo Kule satış ofisi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Dap Vazo Kule satış ofisi kapsamında projeye 444 33 39 numaralı telefonlardan ulaşılıyor. Vazo Kule Maltepe projesinde yer alan konutların fiyatları 199 bin TL'den başlıyor



Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Vazo Kule, Maltepe'de Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Dap Vazo Kule satış ofisi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Dap Yapı Vazo Kule satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede toplam 3 blok bulunuyor. 


Projede yer alan bloklardan 2'si konutlar için ve de bir tanesi ise ofisler için tasarlandı.  DAP Yapı  Vazo Kule projesinde 289 rezidans daire bulunuyor. 


Dap Vazo Kule satış ofisi!


Dap Yapı Vazo Kule teslim tarihi kapsamında dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Dap Yapı Vazo Kule satış fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 


Dap Yapı Vazo Kule ödeme koşulları kapsamında 36 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Dap Yapı Vazo Kule kapsamında konutların yanı sıra 99 ofis ile 11 ticari ünite yer alıyor. 


Dap Yapı Vazo Kule projesi kapsamında buhar odası, spor alanları, oyun alanları, açık - kapalı otopark, masaj odaları, Türk hamamı, dinlenme alanları, sauna ve fitness center yer alıyor.


Dap Vazo Kule satış ofisi!

Dap Vazo Kule satış ofisi Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön