18 / 04 / 2024

Dap Vazo Kule satış ofisi!

Dap Vazo Kule satış ofisi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Dap Vazo Kule satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe / İstanbul - Satış ofisi telefon numarası: 444 33 39



Dap Yapı tarafından hayata geçirilen  Vazo Kule  projesi İstanbul Maltepe'de konumlandırılıyor. Dap Vazo Kule satış ofisi iletişim bilgisinden önce projeden bahsetmeye devam edelim.


12 bin metrekare arsa alanına sahip olan Vazo Kule Konutlarında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri tasarlandı. Dap Vazo Kule Maltepe daire fiyatları 347 bin TL'den başlıyor.


289 adet daireden meydana gelen Vazo Kule projesinde ayrıca 99 adet ofis ve 11 adet ticari birim bulunuyor. Dap Vazo Kule satış ofisi ile 444 33 39 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Vazo Kule Konutlarında yer alan   stüdyo daireler 35 metrekare ile 70 metrekare arasında ve 1 oda 1 salon daireler ise 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişen alana sahip.


Dap Vazo Kule Maltepe ödeme planı bilgisine göre 50 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Vazo Kule Maltepe Evleri 19 ve 22 katlı 3 bloktan oluşuyor.


Dap Yapı Vazo Kule Evlerinde spor alanları, dinlenme alanları,açık - kapalı otopark, Türk hamamı, eğlence alanları, oyun alanları, buhar odası, yüzme havuzu ve fitness center gibi imkanlar mevcut. 


VİDEO: Bu haber ile ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Dap Vazo Kule satış ofisi:

Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön