26 / 04 / 2024

DAP Yapı dünyanın en iyi projelerine aday gösterildi!

DAP Yapı dünyanın en iyi projelerine aday gösterildi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.



DAP Yapı’nın İstMarina ve Burgu Kule projeleri de ‘International Property Awards’de, düyanın en iyi projelerine aday gösterildi. İstanbul’un farklı bölgelerinde projeler üreten ancak Anaolu Yakası’ndaki potansiyele büyük yatırımlar yapan DAP Yapı, European Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga Kule ‘Çoklu Rezidans Mimarisi’,  2014-2015 yılında dünyanın en iyi yapı geliştirme projesi seçilen İstMarina ‘en iyi ticari arsa geliştirme’ ve ‘karma kullanım geliştirme’, Vazo Kule ‘yüksek bina geliştirme (konut)’ Burgu Kule ise ‘en iyi otel mimarisi’ ve ‘karma kullanım geliştirme’  alanlarında ödüle layık görüldü.


GELECEĞİN YAŞAM ALANI


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ise “Günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor, en yeni teknolojiyi ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Gösterdiğimiz emeğin karşılığını da uluslararası platformlardan alıyoruz. 2013 yılında 9, 2014’te rekor kırarak 15, bu yılda 9 ödül kazanarak son üç senede 33 ödül kazanarak ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettik” dedi.  


Star


Geri Dön