20 / 04 / 2024

DAP Yapı, İzmir vizyonunu ve hedeflerini açıkladı!

DAP Yapı, İzmir vizyonunu ve hedeflerini açıkladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında olan DAP Yapı, 25-26 Ekim tarihlerinde İzmir’de yapılan Ege Ekonomik Forumu’nun stratejik partneri oldu. 



Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında olan DAP Yapı, 25-26 Ekim tarihlerinde İzmir’de yapılan Ege Ekonomik Forumu’nun stratejik partneri oldu. Ege Ekomik Formu'nda DAP Yapı,  İzmir  vizyonunu ve hedeflerini açıkladı.

 

İzmir Ege Ekomik Formu'na Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Binali Yıldırım, TC Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi, Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Sayın Dimitri Papadimitriou’nun onur konukları olarak katıldılar. 

 

Forumun stratejik partneri olan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz forumda açıklamalarda bulundu. İzmir’de bir haftada üçüncü etkinliğe imza attıklarına dikkat çeken Yılmaz,  “DAP Yapı olarak İstanbul dışındaki ilk yatırımımızı İzmir’e yaptık. DAP İzmir projesiyle sektörde ses getiren bir projeye imza attık ve yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Satış ofisinde gerçekleştirdiğimiz Ebru Gündeş konseriyle de İzmirlilerin büyük takdirini aldık. İzmir’i sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak görüyorum. Bugün dünyada artık ülkeler değil, şehirler yarışıyor. İzmir ve İstanbul’un, dünyadaki gerçek rakipleri, New York, Paris ve Londra gibi marka şehirlerdir. İzmir’in bu marka şehirlerarasında yer alabilmesi için en büyük ihtiyacı ve önceliği ise çağdaş şehirleşmedir.

 

DAP Yapı olarak Ege Bölgesine ve özellikle İzmir’e güveniyoruz. İzmir’de tek proje ile kalmayacağız ve arazi geliştirmeye, bölgede yatırım yapmaya, üretmeye ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. 


Geri Dön