25 / 04 / 2024

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Firma: DAP Yapı

Proje: Levent projesi

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini Ağustos ayında başlatmıştı. DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışa sunulacak. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ve  DAP Yapı  imzasıyla inşa edilen proje 53 bin metrekare büyüklüğündeki dev koru alanıyla ön plana çıkıyor. Ön talep süreci Ağustos ayında başlayan projenin çok yakında satışa sunulması planlanıyor. 

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

DAP Yapı Levent projesi Belgrad Ormanı manzarasına sahip. İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın lokasyonda hayata geçirilen proje, Nef Stadyumu'na da komşu. 

DAP Yapı'dan 3.1 milyar TL'lik teklif

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen ihaleyi DAP Holding iştiraklerinden olan Eltes İnşaat kazandı. Eltes İnşaat arsa için en yüksek teklifi sundu. Firma, proje toplam geliri olarak 3 milyar 111 milyon Türk Lirası teklif verirken, arsa sahibi Emlak Konut GYO'ya da 1 milyar 244 milyon TL ödeyeceğini taahhüt etti. 

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Merakla beklenen DAP Yapı Levent projesi eski polis lojmanlarının olduğu alanda yükselecek. Projede ticari alanlar ve konutlara yer verilecek.

Web: http://dapyapi.com.tr/

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön