19 / 04 / 2024

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...



DAP Yapı, 8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na özel hazırladığı kampanyaları yoğun ilgi ile karşılaştı.

Dap Yapı, satışı devam eden Validebağ Konakları, Dap İzmir, Teras Kule ve Taksim Petek Residence’ın yanı sıra ön satışa çıkarılması planlanan Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme projelerini Avrupa’da yaşayan Türkler ve Türkiye’ye yatırım yapmayı planlayan Avrupalılar ile buluşturdu.

Şirket gurbetçiye özel 72 ay 0 faiz, bankasız, kefilsiz, senetle ödeme fırsatı sunuyor. Fuara katılan Almanya’daki Türk vatandaşları, Dap Yapı projelerinde seçip beğendikleri ev, ofis veya ticari birim için sözleşme yaptığı takdirde Türkiye’ye geliş gidiş ve konaklama masrafları Dap Yapı tarafından karşılanıyor.

UÇAK BİLETİ VE KONAKLAMA İLE BİRLİKTE 72 AY 0 FAİZE KONUT ALMA FIRSATI

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Fuarda gördüğümüz yoğun ilgi doğru konumda doğru fiyatla insanları gayrimenkulle buluşturuyoruz bize gösterdi. Evim Türkiye Fuarı’na özel 60 ayla sınırlı kalan bankasız, kefilsiz konut alma fırsatını 72 aya yayıyoruz. Dövizin artan alım gücünü 72 ay vade ile destekledik. Fuar katılımcılarına net olarak ‘şimdi Türkiye’den konut almanın tam zamanı’ dedik ve bunun bilincinde olduklarını gördük." dedi.

https://dapyapi.com.tr/


Geri Dön