29 / 03 / 2024

Seramiksan, İtalya’daki Cersaie Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

 Seramiksan, İtalya’daki Cersaie Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Türk seramik sektörünün yenilikleriyle fark yaratan markası Seramiksan, İtalya’daki Cersaie Fuarı’nda büyük ilgi gördü



Alanında dünyanın en büyük ve en önemli fuarı olan Cersaie’de uluslararası sektör profesyonellerine birbirinden iddialı ürünlerini sergileyen Seramiksan, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.


Seramiksan, dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie’de Nanotech, Digiart, Soluble Salt, Lappato, Full Lappato ve yeni üretim teknolojisi olan High Glossy ile üretilen, ileri teknoloji ve estetik tasarımı ürünlerini sergiledi. 25 - 29 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen fuarda Seramiksan, bu yıl da ilk’leri ve ‘tek’leriyle dikkatleri üzerinde topladı. Farklı zevklere yönelik estetik tasarımlar ile benzersiz teknolojileri bir araya getiren Seramiksan’ın ürünleri, uluslararası sektör profesyonellerinden tam not aldı. 

Bu yıl 5. kez yenilikçi ürünlerini Cersaie’de sergilediklerini açıklayan Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan, Cersaie Fuarı’na tüm dünyadan 1000 civarında üreticinin kabul edildiğini belirterek; ‘’Seramiksan olarak Cersaie’de tüm dünyaya Türk seramiğinin geldiği noktayı sergileme fırsatımız oldu. Fuarda sergilediğimiz ileri teknoloji ve estetik tasarım ürünlerimiz ile Türk seramik sektörünü temsil etmekten gurur duyuyoruz’’ dedi. Dünya seramik sektöründe Türkiye’nin yerinin giderek güçlendiğinin altını çizen Noyan, “Fuarda ziyaretçilerimiz ile yaptığımız görüşmeler ve yerli yabancı üreticilerin standlarında yaptığımız incelemeler, bize dünya trendleriyle paralel ürünler sergilediğimizi bir kez daha gösterdi. Seramiksan olarak doğadan ilham alan ürünlerimiz ve teknolojimiz ile gelecek yıllarda da fuarın en beğenilen markaları arasında yer alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.


 Cersaie Fuarı’na Türkiye’den sayılı üretici katıldığı bilgisini veren Noyan; “Sektör olarak yeni teknoloji ürünlerimiz ve benzersiz tasarımlarımız ile seramik teknolojisini elinde bulunduran İtalya ile kendi ülkesinde rekabet edebilir durumda olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Avrupa’da 3. büyük üretici konumunda olan Türkiye’nin kısa zamanda daha üst sıralarda yer alacağından eminiz. Fuarda Seramiksan olarak Türk seramik sektörünü temsil etmekten büyük onur duyduk” diyerek fuar katılımlarına dair bilgi verdi.


Seramik sektöründe gelecek yılların trendleri ve modasının da Cersaie’de belirlendiğine dikkat çeken Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan,  Seramiksan ürünlerini dünya çapındaki profesyonellere sergilemek bizler için büyük gurur kaynağı’’ açıklamasında bulundu. 



Geri Dön