24 / 04 / 2024

Dap Yeni Levent'e 82 kat ön talep geldi! 

Dap Yeni Levent'e 82 kat ön talep geldi! 

Firma: Dap Yapı

Proje: Yeni Levent

Dap Yeni Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi konumunda, daha önce yapılmayanı yapma vizyonu ile yükseliyor. Projedeki bin konut için 82 kat ön talep geldi...



DAP Gayrimenkul Geliştirme, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini megakent İstanbul’un merkezi Levent’e taşıyor. Bölgenin en değerli konumunda yükselen; 53 bin metrekaresi konut ve 50 bin metrekaresi ise içerisinde okulun da bulunduğu koru alanıyla, toplam 103 bin metrekarelik yeni yaşam alanı Yeni Levent'le geliyor. 

Yükseldiği konum itibarıyla Belgrad Ormanı manzaralı olan  Yeni Levent  projesi, kentin yeni vitrini olmak için hazırlanıyor. Bölgedeki en büyük yatay ve az katlı proje olmaya hazırlanan Yeni Levent, doğadan aldığı ilhamla bir taraftan kentin merkezinde country tarzı bir hayat sunarken, diğer taraftan da sağladığı kalite ve konfor tecrübesiyle gelecekteki lüksü tekrar tanımlıyor.

Dap Yeni Levent e 82 kat ön talep geldi! 

Üç futbol sahası büyüklüğe sahip yeşil alanın bulunduğu Yeni Levent projesi, estetik ve fonksiyonel dokunuşlarla dizayn edilen geniş bahçe, teras ve balkonlar, yüksek tavanlı salonlar, özel sosyal donatı alanlarıyla oksijene doyulmasını sağlayacak 50 dönümlük koruyu evlere getiriyor. 

Peki Yeni Levent projesi nerede konumlanıyor? Projede hangi sosyal alanlar yer alıyor? İşte Dap Yeni Levent projesine ilişkin tüm detaylar...


 


projeye sor



Geri Dön