24 / 04 / 2024

Darty 20. mağazasını Adapazarı'nda açtı

Darty 20. mağazasını Adapazarı'nda açtı

Her sene 5 mağaza hedefiyle yola çıkan DARTY, bugün Adapazarı Serdivan Alışveriş Merkezi"nde açtığı mağaza ile hedefine ulaştı.   Kurban Bayramı öncesi Adapazarılıların hizmetine sunduğu mağaza ile birlikte DARTY, toplam mağaza sayısını 20"ye çıkardı



 Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kuyruğa giren tüketicilerin sayısı, mağaza açılış saati yaklaştıkça 1000"in üzerinde kişiye ulaştı. Uzun bekleyiş sırasında yorulmamak için yanlarında tabureleriyle temkinli gelen Adapazarılılar, bir yandan da DARTY"nin sunduğu inanılmaz fırsatlardan yakınlarını da haberdar etmek için telefonla aradılar.  

Açılış nedeniyle son derece cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünler neredeyse dakikalar içersinde tükendiği DARTY Adapazarı"nın iki katlı ferah mağazası sayesinde müşteriler onca kalabalığa rağmen alışverişlerini, hiçbir sıkıntı yaşanmadan büyük bir rahatlıkla gerçekleştirdiler. Mağaza gün boyu ziyaretçi akınına uğradı.  

LCD TV"den dizüstü bilgisayara, cep telefonundan ütüye, buzdolabından çamaşır makinesine kadar birçok elektronik ev aletlerinde göz dolduran indirimler yapılan açılışta Adapazarılılar, en fazla ilgiyi 1.899 TL yerine 1.299 TL"ye satılan, PHILIPS 42 PFL3605 Full HD LCD TV"ye gösterdiler. Televizyonlara ilginin yoğun olduğu açılışta SAMSUNG LE-32C450 LCD TV"yi ise 1099 TL yerine 799 TL"ye satıldı.

Bilgisayarlarlar, monitörler ve fotoğraf makinelerinin neredeyse yarı fiyatına satıldığı açılışta, Acer AS5742G dizüstü bilgisayar 1.399 TL yerine 899 TL"ye, Acer G185 19 LCD monitör 199 TL yerine 99 TL"ye, SONY DSC-W310 dijital fotoğraf makinesi 349 TL yerine 199 TL"ye adeta alanların elinde kaldı.

Beyaz eşyalarda yapılan büyük indirimler nedeniyle kadınların da yoğun ilgi gösterdiği DARTY Adapazarı"nda, Whirlpool AWG244 çamaşır makinesi 649 TL yerine 399 TL, Whirlpool ADP4209WH bulaşık makinesi 599 TL yerine 399 TL, SAMSUNG RT54EMSW buzdolabı 1.199 yerine 899 TL"den satışa sunuldu.    

Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5000"den fazla ürünün en iyi fiyatlarla satın alınabileceği DARTY; İstanbul, İzmit, İzmir, Ankara,   Antalya ve Konya"dan sonra Adapazarı mağazası ile Adapazarılılara da hizmet verecek.

DARTY Türkiye Mağazaları
Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty Ankara Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Mağazası, Darty Konya KİPA AVM Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası


Geri Dön