19 / 04 / 2024

Darty, yeni mağazasını Şişli'de açtı

Darty, yeni mağazasını Şişli'de açtı

Halaskargazi Caddesi'ndeki yeni `DARTY Şişli' ile mağazalarının sayısını 13'e çıkartan DARTY, her yıl 5 adet yeni şube açmayı planlıyor



Beyoğlu Markiz Pasajı'nın içinde yer alan DARTY şubesinden sonra Osmanbey Pasajı ile yanyana açılan yeni şube ile DARTY pasaj kültürünü müşterilerine hatırlatmayı hedefliyor. DARTY'nin CEO'su Nedim Esgin şubelerin yerini belirlerken ekstra bir özen gösterdiklerinin altını çizerek, "DARTY olarak unutulmaya yüz tutan pasaj kültürünü tekrar hatırlatmayı hedefliyoruz. Beyoğlu'nun simge alışveriş merkezi Markiz Pasajı'nın içinde yer alan Beyoğlu mağazamız gibi Şişli mağazamız da Osmanbey Pasajı ile yanyana" 

Avrupa'da dokuz ülkede faaliyet gösteren İngiliz Kesa Electricals plc grubunun beyaz eşya ve elektronik alanındaki en önemli markası DARTY, en yeni ve kaliteli ürünleri, her gün en iyi fiyat ve en iyi hizmet garantisiyle sunuyor. LCD / Plazmadan dizüstü bilgisayara, cep telefonundan beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birbirinden özel ürünler farklı model seçenekleri ve cazip ödeme koşullarıyla DARTY mağazalarında yer alıyor.

Güven sözleşmesi çerçevesinde hizmet veren DARTY, ürünün en iyisi, fiyatın en iyisi ve hizmetin en iyisi felsefesini uyguladığı Türkiye genelindeki 13 mağazasında, elektronik ürünlerin yanı sıra beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar 200 kategoride 350'den fazla markaya ait 6000'den fazla ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.


Geri Dön