25 / 04 / 2024

DARTY’den taraftarların gönlünde taht kuracak kampanya!

DARTY’den taraftarların gönlünde taht kuracak kampanya!

Beyaz eşya ve elektronik perakende markası DARTY, 07 – 13 Kasım tarihleri arasında taraftarların gönlünde taht kuracak bir kampanya sunuyor. Bu kapsamda 3 yıl ücretsiz garantili 82 cm Vestel 32PH5065 LED TV 1099 TL’den satılıyor....





Beyaz eşya ve elektronik perakende markası DARTY, 07 – 13 Kasım tarihleri arasında taraftarların gönlünde taht kuracak bir kampanya sunuyor. DARTY Vestel LED TV alana bir yıllık Digitürk Lig TV taraftar paketi hediye ediyor. Bu kapsamda 3 yıl ücretsiz garantili 82 cm Vestel 32PH5065 LED TV 1099 TL’den satılıyor. 


Yeni kampanyasında DARTY, akıllı telefon, diz üstü bilgisayar, çamaşır makinesi, LED TV gibi ürünlerden oluşan haftanın karmasını da tüketicilerle buluşturuyor. Bu kapsamda Samsung I9500 Galaxy S4 16 GB Cep Telefonu 1599 TL’lik fiyatıyla ön plana çıkıyor. DARTY dizüstü bilgisayarlar ve yazıcılarda yüzde 30 indirim sunuyor. 15,6” Dokunmatik Ekran Acer E1-532-29552G50MNKK Dizüstü Bilgisayar 1142 TL yerine 799 TL ve HP Laserjet P1102 Yazıcı 313 TL yerine 219 TL’den satılıyor. DARTY’nin kampanyasında 5 kg Omo deterjan hediyeli A+ Enerji Hotpoint Ariston WMF801 EU Çamaşır Makinesi 899 TL yerine 799 TL’den raflardaki yerini alıyor.  


Daha birçok farklı ürün seçeneği DARTY mağazaları ve darty.com.tr’de alıcılarını bekliyor. Hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen DARTY’nin kampanyasından tüketicilerin en verimli biçimde yararlanabilmesi için ürün satışları stoklar ile sınırlı olarak gerçekleştiriliyor.




DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası,  Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty  Ankara  Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası, Darty Çorlu Kipa Mağazası, Darty Ankara Atlantis Mağazası, Darty Prime Mall Antakya Mağazası, Darty Ümraniye Buyaka Mağazası, Darty Balıkesir KİPA Extra AVM Mağazası, Darty Bodrum Midtown AVM Mağazası, Darty Bursa Zeno İş Merkezi Mağazası, Darty Vialand Mağazası, Darty Aquaflorya Mağazası, Darty Gaziantep Prime Mall Mağazası, Darty Zorlu Center AVM Mağazası, Darty Manisa Mağazası



Geri Dön