25 / 04 / 2024

De Longhi, evleri Dragon Yağlı Radyatör ile ısıtıyor!

De Longhi, evleri Dragon Yağlı Radyatör ile ısıtıyor!

  DeLonghi, TRD1025 Dragon Yağlı Radyatör ile kış aylarının soğuğunu hissettirmeden evlere yaz sıcaklığını taşıyor. DeLonghi, kışın soğuk günlerinde kullanabileceğiniz 10 dilimli Dragon Yağlı Radyatörü ile evinizin her köşesinde yaz sıcaklığını hissettir



 

Gösterge ışığı ve güvenlik termostatı sizi ve sevdiklerinizi güvenli şekilde ısıtırken, tutma yeri ve tekerlekleri sayesinde evinizin her odasına rahatlıkla taşıyabilmenizi sağlıyor. 45-75 metrekare genişliğindeki odalar için ideal bir ürün olan DeLonghi Dragon Serisi, ayarlanabilen oda termostatı ile oda sıcaklığını koruyabilir, evinizi dilediğiniz sıcaklıkta tutabilirsiniz.

Sıcak hava yayılım hızı sayesinde daha geniş bir ısıtma yüzeyine sahip Dragon Serisi Radyatörleri, dikey boşluklarıyla bir baca etkisi yaratıyor. Sürekli ısı değişimi özelliği sayesinde sıcak hava odaya daha hızlı yayılıyor. Dragon Yağlı Radyatöründe bulunan 3 farklı ısıtma ayarı ve donma önleyici özelliğiyle eviniz hep sıcacık kalıyor.

www.delonghi.com.tr

TRD1025 Dragon Yağlı Radyatör için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 320 TLdir.

DeLonghi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty, Baumax ve Electro worldun tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

 


Geri Dön