18 / 04 / 2024

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.



Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını gerçekleştirdi.
Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; marka, yeni sezonun başlamasıyla beraber bölgeye ve sezona dair öngörülerini ve ileri dönem hedeflerini paylaştı. 

Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Dedeman sadece 1994’te hizmete giren otelimizin değil, aynı zamanda Palandöken Kayak Merkezi’nin de gelişmesini sağladı” şeklinde konuştu. 

Banu Dedeman, açıklamalarına şöyle devam etti: “1966 yılından bugüne kadar değerlerimiz, geleneklerimiz ve tecrübemizle ülkemize ve sektörümüze hizmet ettik. Kurumsal yapımızı güçlendirmek ve zincirimize yeni halkalar katarak büyümek için grubun başlattığı sürdürülebilir büyüme ve değişim stratejisine uygun olarak oluşturduğumuz “İcra Kurulu” ile yeni başarılara imza atmayı, şuan 17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz.”


Geri Dön