20 / 04 / 2024

Dedeman Konya Hotel, en iyi iş otelleri listesinde!

Dedeman Konya Hotel, en iyi iş otelleri listesinde!

Dedeman Hotels & Resorts International ödül alarak başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Cnbc-e Businessın düzenlediği Türkiyenin en iyi iş otelleri araştırmasında Dedeman Konya Hotel & Convention Center 8. sırada yerini aldı



Yerli ve yabancı birçok kuruluştan sayısız ödül ve takdir alan Dedeman Hotels & Resorts International ödül alarak başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Cnbc-e Businessın düzenlediği Türkiyenin en iyi iş otelleri araştırmasında Dedeman Konya Hotel & Convention Center 8. sırada yerini aldı.

Türkiyenin önde gelen iş ve ekonomi dergisi Cnbc-e Businessın düzenlediği Türkiyenin en iyi iş otelleri araştırması sonuçlandı. İş dünyasından önemli isimler ve seçkin gazetecilerden oluşan jürinin oylarıyla belirlenen araştırmanın sonuçlarına göre Dedeman Konya Hotel & Convention Center en iyi iş otelleri sıralamasında 8. sırada yer alarak başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Derginin yaptığı araştırmada son 3 yıldır yerini alan Dedeman Konya, Ekim ayında da Turizm Dünyası dergisi tarafından Türkiyenin en iyi iş otelleri arasında gösterilmişti.

Başta iş dünyası olmak üzere uzun süreli konaklamalar, uluslar arası kültür turları, eğlence ve spor gibi pek çok ihtiyaca kusursuz hizmet anlayışıyla cevap veren Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Orta Anadolunun en büyük kongre merkezli şehir oteli olma özelliğini taşıyor.

Dedeman Konya Hotel & Convention Centerin Genel Müdürü Recep Altınok: Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ve dünya standartlarında servis kalitesiyle misafirlerini ağırlayan Dedeman Hotels & Resorts International otelcilik sektöründe yarattığı farkı bir kez daha ortaya koydu. Bu gururu bizlere yaşattıklarından dolayı tüm Dedeman Konya çalışanlarını kutluyor, bu başarılarının gelecekte de devam edeceğine gönülden inanıyoruz dedi.


Geri Dön