29 / 03 / 2024

Dedeman Konya Hotel En İyi Toplantı Oteli seçildi!

Dedeman Konya Hotel En İyi Toplantı Oteli seçildi!

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Ace of MICE Kongre, Toplantı Ve Etkinlik Ödülleri yarışmasında Anadolu-Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli kategorisinde "En İyi Toplantı Oteli" seçildi.




Dedeman Konya Hotel & Convention Center, turizm sektörünün en iyilerinin belirlendiği Ace of MICE Kongre, Toplantı Ve Etkinlik Ödülleri yarışmasında Anadolu-Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli kategorisinde "En İyi Toplantı Oteli" seçildi.


Orta Anadolu'nun en büyük kongre merkezli şehir oteli olan Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Haliç Kongre Merkezi'de 22 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilen "2. Ace Of M.I.C.E. Ödülleri'nde, sağlık, bilişim, otomotiv, iletişim gibi farklı sektörlerden önemli isimlerin jüri üyeliği yaptığı değerlendirmede "Anadolu-Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli Ödülü"ne layık görüldü.


Yarışmaya katılan otellerin, konumu, iş merkezlerine yakınlığı, profesyonel iş gücü, toplantı olanakları, teknolojik ve doğaya dost alt yapıları gibi farklı kriterlerin değerlendirildiği yarışmada, ödül, Dedeman Konya Hotel & Convention Center Genel Müdürü Recep Altınok'a verildi.


Ödülü alan Dedeman Konya Hotel & Convention Center Genel Müdürü Recep Altınok yaptığı konuşmada; "Bu başarımızın Konya'nın kongre turizminde söz sahibi olmasına büyük katkı sağladığına inancımız sonsuz. Bu yıl ikinci kez düzenlenen yarışmada yine ödüle layık görülmekten dolayı duyduğumuz mutluluğu sizlerle paylaşmak isterim. Bizler; Sivas ve Erzurum da yapılan kongrelerle kurulan bir ülkenin evlatlarıyız. Ödül almış olduğumuz Anadolu- Karadeniz Bölgesi kategorisinde yer almış olmaktan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.


Yeni Meram


Geri Dön