29 / 03 / 2024

Dedeman Konya Hotel toplantı

Dedeman Konya Hotel toplantı

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Ace of MICE Kongre, Toplantı Ve Etkinlik Ödülleri yarışmasında Anadolu-Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli kategorisinde "En İyi Toplantı Oteli" seçildi.

Dedeman Hotel franchise sistemine giriyor!

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Temaşehir Konya satışta! Lansmana özel 324 bin TL'ye!

Temaşehir Konya projesi Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli’nin Konya Dedeman Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla lanse edildi.

Konya'daki Kipa Alışveriş Merkezi yıkılıp yerine AVM yapılacak!

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor. AVM binası yıkılıp yeniden yapılacak.

Adese 154. mağazasını Konya'da açacak!

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Fatih İşkin: Dedeman Konya Otel'i bir adım öteye taşıyacağız!

Dedeman Konya'nın yeni Genel Müdürü Fatilı İşkin ve otelin Satış Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, Yenigün'e nezaket ziyan-etinde bulundu. İkili burada gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı Muştala Arslan ve Reklam Koordinatörü Fatih Altınok'la sohbet etti.

MİSİAD Konya şubesi açıldı!

Memleketçi Sanayiciler ve İşadamaları Derneği ( MÎSİAD ) Konya Şubesi, Dedeman Otel 'de düzenlenen resmi açılış programıyla hizmete açıldı. Açılış törenine MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel de katıldı.

Tokat'a Dedeman Park Oteli inşa edilecek!

Orta Anadolu’nun en büyük kongre merkezli şehir oteli Dedeman Konya’nın sahibi, Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Tokat’a yatırım yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti..

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 60. yılını kutladı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 60. yılını Dedeman Otel'de plaket töreniyle kutladı. Canlı Türk Sanat Müziği şölcniyle başlayan programda, yemek yenmesinin ardından açılış konuşmaları yapıldı.

Dedeman Konya'dan Yenigün'e ziyaret!

Dedeman Konya Hotel ve Convention Center'in Kurumsal Satış Müdürü Serap Bakırhan ile Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, gazetemize gelerek Yenigün Gazetesi sahibi Mustafa Aıslan'a nezaket ziyaretinde bulundu...

Dedeman'dan Bayram'a özel kampanya!

İlk çağdan günümüze farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış, hoşgörü kenti Konya'da hizmet veren Dedeman Konya Hotel ve Convention Center, Ramazan Bayramı'na özel iki kişi oda kahvaltı 170 TL kampanyasıyla unutulmaz bir konaklama fırsatı sunuyor...

Şehir Plancıları Konya Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı!

Dedeman Otel'de dün düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Şehir Plancıları Odası Konya Şube Başkanı Münir Günay, odalarının Türkiye genelinde 10 adet şubesinin bulunduğunu da aktardı.

Konya İnşaat Mühendisleri Odası'ndan inşaat mühendislerine onur ödülü!

İNŞAAT Mühendisleri Gününde Konya İnşaat Mühendisleri Odası bir program düzenleyerek, üyelerinden meslekte 25 yıla ve 40 yıla ulaşanlara plaket ve onur belgesi verdi. Tören Dedeman Otel'de düzenlendi...

Konya'da 11 yılda 250 bin konut inşa edildi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İnşaat Mühendisleri Günü dolayısıyla meslekte 25 ve 40. yılını dolduran üyelerine plaket ve onur belgesi verdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Dedeman Otel'de gerçekleştirildi...

Dedeman Konya Hotel toplantı Haberi

Dedeman Konya Hotel toplantı


Dedeman Konya Hotel & Convention Center, turizm sektörünün en iyilerinin belirlendiği Ace of MICE Kongre, Toplantı Ve Etkinlik Ödülleri yarışmasında Anadolu-Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli kategorisinde "En İyi Toplantı Oteli" seçildi.


Orta Anadolu'nun en büyük kongre merkezli şehir oteli olan Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Haliç Kongre Merkezi'de 22 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilen "2. Ace Of M.I.C.E. Ödülleri'nde, sağlık, bilişim, otomotiv, iletişim gibi farklı sektörlerden önemli isimlerin jüri üyeliği yaptığı değerlendirmede "Anadolu-Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli Ödülü"ne layık görüldü.


Yarışmaya katılan otellerin, konumu, iş merkezlerine yakınlığı, profesyonel iş gücü, toplantı olanakları, teknolojik ve doğaya dost alt yapıları gibi farklı kriterlerin değerlendirildiği yarışmada, ödül, Dedeman Konya Hotel & Convention Center Genel Müdürü Recep Altınok'a verildi.


Ödülü alan Dedeman Konya Hotel...